Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мар 25, 2020)
Русија ће помоћим свим земљама којима је то потребно како би се избориле против пандемије коронавируса, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
   |    (мар 25, 2020)
Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов оптужио је америчке медије да објављују неистините информације о ситуацији са короном у свету.
   |    (мар 25, 2020)
Амерички председник Доналд Трамп подржао је планове Саудијске Арабије о потискивању Русије са нафтних тржиша уз помоћ повећања производње, пише „Политико“, позивајући се на неименоване изворе.
   |    (мар 25, 2020)
Пандемија вируса коронa отворила је бројна питања, а једно од њих је и колико заиста знамо о свету у којем живимо, колико се у његовом спознавању ослањамо на званичне податке, умемо ли да препознамо чињенице и да их исправно тумачимо.
   |    (мар 07, 2020)
Мигранти нису окренути према богатим арапским земљама које имају мањак становништва него искључиво према Европи. То личи на геополитички пројекат.
   |   

РОКФЕЛЕР ЈАВНО ПРИЗНАО ДА ЈЕ ЈЕДАН ОД ГОСПОДАРА ЧИТАВОГ СВЕТА

Породица Рокфелер је хазарска породица, а Давид Рокефелер је и тренутно најстарији живући предводник свог хазарског племена, које влада, али буквално влада овим светом. Рокефелери су породица која систематски финансира еугенику, односно "убијање" човечанства. Они су породица која је јавно признала да је финансирала пројекте за депопулацију популације путем масовног вакцинисања, а које је садржавало токсичне додатке који узрокују неплодност и стерилитет код жена и мушкараца те спонтане побачаје код жена.

Амерички новинар и истраживач Јуриан Меаесен, годинама је копао по документацији Рокфелер Фондације где је, међу осталим, наишао на извештај из 1968. године ове 'хумане' организације које јасно доказује да је ова масонска организација финансирала још тада истраживања, вакцине и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи које је требало помоћи планској депопулацији популације.

У том извештају помиње се више метода кроз које би могли масовно проширити неплодност у свету. Овај извештај је јако важан јер је реч о породици Рокфелер која генерацијама проводи еугенику човечанства, а чија фондација и дан данас финансира готово све нове вакцине које излазе на тржиште. Ова породица са другом англоелитом и научним шарлатанима изградила је кроз године целу парадигму социјалне политике с циљем смањивања броја живих људи на планети, али с генетским призвуцима.

Они финансирају убијање људи и у земљама трећег света, институте за контролу ума али и све организације које брину о ширењу зла и греха у друштву. Они су суфинансијери свих ратова прошлости и данашњице и њихово богатство расте сразмерно убијеним људима. Они су основали мноштво тајних организација попут Трилатералне комисије за управљање планетом и Земљанима а које држе за обично робље, које не зна препознати истину чак ни онда када им се то јавно објави.

Наиме, Давид Роцкефеллер небројено је пута јавно објавио да је све горе наведено истина, да он стоји иза оснивања Новог светског поретка који се гради на плећима свих осиромашених и убијених људи, али занимљиво је заправо, како људи масовно не виде или не чују оно што им се говори. Чини се како је манипулација потекла са Рокефелерових института уродила плодом, па људи, попут овчица кад им кажеш истину о њиховој судбини у рукама злотвора, блеје и још горе од тога, вичу, ТО није истина!

Ево 3 цитата Давида Рокфелера које вероватно нисте прочитали а из којих је сасвим јасно да теорија завере око ове породице није само теорија већ пуно више од тога!

"Захвални смо Вашингтон Посту, Њу Јорк Тимесу, Тиме Магазину и другим великим публикацијама чији су директори присуствовали нашим састанцима и поштовали своја обећања о дискрецији готово 40 година ...... Без њихове ћутње било би немогуће развити наш план за свет, да смо били изложени светлима јавности током тих година. Но, свет је софистициранији и спреман је да маршира према светској влади захваљујући вама. Тај супранационални суверенитет елите и банкара биће пожељан у новом свету 'рекао је Давид Рокефелер оснивач Трилатералне комисије, на једном од састанака ове комисије, а из његове изјаве је сасвим јасно да водећи светски медији кроје нашу стварност, не према истини, већ према вољи елитиста и банкара, те њиховим монструозним плановима за човека.

Сви они заједно иду у 'један свет' и годинама припремају људе на свим нивоима за њега, па макар то значило и смрт људских бића! То је та ћутња о којој систематски упозоравамо, те завера о којој обичан човек не зна ништа, и то само зато што је неко одлучио да није довољно паметан и вредан да зна! То је тај модерни нацизам о којем се ћути а којег Рокфелер признаје и у својој књизи 'Меморис - Сећања', када пише:

"Идеолошки екстремисти више од века на оба краја политичког спектра, искористили су мој сусрет са Кастром за оптужбе на моју породицу,  те тврде да ми владамо америчким политичким и економским институцијама. Неки говоре да смо ми део тајне клике која ради против најбољих интереса Сједињених Држава и света, оптужујући моју породицу и мене за заверу са другима широм света као и за изградњу више интегрисане глобалне политичке и економске структуре - један свет, ако хоћете тако назвати. Ако је то оптужба, ја изјављујем да стојим крив, и још више, ја сам поносан на то, јер да, ми то чинимо!

Дакле, Давид Рокефелер сам признаје да теорија није само теорија, већ да његова породица заиста кроји судбину човечанства водећи свет према искључиво вољи елитистичке клике с којом се удружио! Признао је Рокфелер и како ће изманипулисати човечанство да прихвате његову визију Новог светског поретка, још 94. на УН-овоj пословној конференцији када је дотични такође рекао:

"Ми смо на ивици глобалне трансформације. Све што нам треба је једна, права и велика криза и народи ће сами прихватити Нови светски поредак! "

Је ли вам сад јасније да је баш све смишљено у главама ових болесника, па и кризе и ратови и убијање и прогони и вакцине и храна, а све како би њима, мање вредни робови, што лакше прихватили, без пуно бунта и реакција све што су нам припремили, свет у коме ће владати, како и сам каже, банкари и интелектуална елита, а сви остали су и тако неважни, или су убијени или су робови њихове матрице!

(Dnevno.hr)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО