Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ОВО ЈЕ ПРАВА ДУХОВНА ИСТИНА О УЈЕДИЊЕНИМ НАРОДИМА

Уједињени народи или скраћено УН, је међународна организација за одржавање мира и безбедности у свету, развијање добросуседских односа, економску сарадњу, ширење толеранције и промовисање поштовања људских права и основних слобода човека. Бар тако они кажу за себе!

Лепе и слакоречиве неистине којима онда 'прљају' свет. Заправо, реч је о врло окултној организацији која саму себе промовише као угледно тело које се хвата у коштац са миром, сигурношћу, развојем, људским правима те добротворним питањима.

Пошто је то случај, није изненађење видети УН на челу свих међународних сукоба и нестабилности. Кроз историју, ауторитативне фигуре су се увек трудиле осликати перцепцију њих самих у нади да ће утицати и испрати мозгове маса у жељени план. Тако је случај и са УН-ом. Њихови пипци су на на челу и унутар сваког сукоба, а своје постојање оправдају све већим и бруталнијом сукобима, док у исто време промовишу чисто зло на глобалном нивоу.

Тако су њихови главни циљеви поготово по питању толеранције тренутно гурање родне идеологије, геј бракови и наравно абортус - као најсигурнија алтка убијања човечанства односно како они то лепо зову - депопулације. Њихови миротворци широм истока ухваћени су у бруталним силовањима, зоофилији, некрофилији, педофилији и другим девијантним понашањима на које нико не реагује.

Такође, у првим редовима Уједињених народа седе и окултисти, магови и реикисти а све с циљем 'уједињене вере и света'.

У овом тексту нећемо толико говорити о финансијерима УН-а, као што су Рокефеллер, Ротшилд, Сорошеви, Краљевске породице и друго црно племство већ о необоривој чињеници која је јасно видљива на службеним страницама Уједињених народа. А то је да је УН основан да служи Луцифера, као и да је 'луциферизам' религија која се намеће свим држава чланицама, па тако и Хрватима. О духовној стварности коју нико не спомиње, јер човечанство у незнању је човечанство којим се може манипулисати.

Истина о Луцис Труст

Луцис Труст је моћна институција која ужива посебан саветодавни статус при УН-у. Другим речима Луцис Труст саветује Уједињене народе. То јој омогућава да блиско сарађује са УН-ом, укључујући и могућност да учествује у недељним састанцима УН-а, који имају посебан утицај на најмоћније политичке и економске лидере, али и збивања у свету.

Све би то било и лепо и красно да ту организацију није основала 1920. године велика светска окултистица / свештеница Алис Ан Баилеи. У самом почетку ова институција називала се 'Луцифер Паблишинг Компани', а године 1922. компанија је преименована у 'Луцис Труст Паблишинг Компани.'

Но, иако се име мењало, идеологија веровања у Луцифера остала је непромењена, а за што постоје докази на њиховим страницама где је објављен чланак под називом 'Езотерично значење Луцифера' у којему је лажљиво објашњено да Луцифер није сотона, (зло) већ 'светлост света '.

Преко лажног мира до промоције Луцифера

Луцис Труст преко УН-а шири учења о 'узвишеном господару', који је преко демона по имену Дјвхала Кхула кроз Алице Баилеи говорио више од 30 година, док му је она служила као медијум за пренос порука.

Луцис Труст, као тело УН-а основан како би његове поруке, поруке 'луциферова мастер плана' захватиле цео свет и припремиле га на долазак Антихриста. Уједињни народи то чине годинама преко разних пројеката за мир, пројеката светлости или пак преко светског дана јоге, медитације, спиритизма ... њу еjџа, заправо свега што негира Христа.

Политичко-окултна организација

Преко своје подружнице, организације 'Ворлд Гоодвилл', Луцис Труст агресивно учествује у ширењу идеологије глобализације. Аутори и учесници са листе Луцис Труст шире мрежу глобализма те учествују на разним скуповима глобализације тако да је то колико политичка организација, толико и окултно религиозна организација.

Такође, постоје интензивне везе између Луцис Труста, саветодавног тела УН-а (преко Виндзор Међународне банке и Труст Цомпани у Лондону), са бројним политичким, економским, културним и образовним организацијама, као што су 'Халл' фондације, фондација Рокфелер, као што је Кока кола, светска организација УНИЦЕФ, НАФТА као и многи други, а с обзиром на њихов саветодавни статус можемо слободно рећи да смо пустили 'Луцифера' да свет саветује о 'безбедности' и љубави ... миру.

Програмирање од малих ногу

Неки би помислили; нека раде шта желе и клањају се коме год желе, но ситуација постаје алармантна у тренутку када знамо да организација Луцис Труст има директан и нападан утицај на децу.

Наиме, Луцис Труст контролише и образовање окултним пројектом под називом 'Триангле Едуцатион' (васпитна пирамида) у сарадњи са групама које дају свој допринос темељном образовању у свету. То је све у складу са Баилеином идеологијом о групи 'Нових светских сервера', удружења радника и послушних слуга, Луциферове речи, како је и сама говорила.

Реч, о којој она говори, а која се имплементује у светско образовање, њој је долазила од демона Дјвхала Кхула који се кроз њу канализовао деценијама о чему постоји безброј записа, а колико су сви у УН-у умрежени и повезани у ову окултну религију која делује и кроз образовни систем говори нам и случај Роберта Милера, бившег заменика главног секретара УН-а и добитника УНЕСЦО-ве награде за образовање и мир из 1989. године који је и један од главних гуруа у УН-у и као и отворени ученик окултних учења која је Алице Баилеи примала од свог тибетанског ђавола. Заправо, ствар и је у томе да њихови људи никада нису ни скривали служење Луциферу, само што те информације никада нису биле у првом плану.

Преко педесет година у дому Плаза Уједињених народа, тренутно и у кући на Вол Стриту у Њујорку, Луцис Труст даје велику финансијску подршку организацијама, Ворлд Гоодвилл, Луцис Публисхинг, Луцис продуцтионс, Луцис Труст библиотеке те групама новог светског поретка у Њујорку а сви имају исти задатак, поплочати пут антихристу.

УН има и своју 'духовну' просторију посвећену 'светлу'

Луцис Труст ако нисте знали, води и медитацијску собу у згради УН-а за коју многи нису нити знали да постоји, а служи за медитацију запослених, али и посетилаца како кажу свих вера. Наравно, битно је да свог Бога не уводите у њу.

Медитацијска соба је соба дуга тридесет метара са 18 метара ширине. Њен облик је облик клина. Једини улаз у собу је кроз 2 затамљена врата испред којих стоје УН-ови стражари. Унутра се, осим по светој (масонској геометрији) уметничких, помно математички осмишљених слика у средини налази и огромни рударски камен, а брошура коју посетиоци могу покупити говори о новој светској религији, иако мало ко, данас то схвата.

У медитацијској соби која делује у УН-у медитирају се и моле готово сви запослени УН-а, а како се извештава на страницама 'Луцис Траст' медитација и призивање 'светлосне' енергије на свет саставни је део дана у УН-у у коме учествују готово сви запослени.

ПЛАН УН-а за човечанство у 14 тачака објавила Алице Баилеи, вештица која саветује УН и чланице Ун-а међу којима је и Хрватска

1. Деца будућности служиће Једној светској влади и припадаће јединственој светској култури. "Потребан нам је планетарни начин живота, планетарна етика и планетарни начин осећања ..."

2. Да би се остварио нови светски поредак, треба разорити патриотизам и укинути државне границе.

3. Створиће се религија 'универзалних истина': спој хришћанства и оријенталног мистицизма.

4. Деца ће своје родитеље присиљавати на учешће у стварању Новог света!

5. Деца ће схватити да сви они који одбијају Нови светски поредак морају бити уклоњени као нижа врста и препрека.

6. Традиционална породица не одговара циљевима Њу Ејџа. Деца припадају влади, свету и друштву, а не родитељима. Мора се створити нова врста породице: 'У будућој светској држави, појединац ће своју личност потчинити духу целине ...'

7. Породична група се одваја, себична је, има индивидуалну изолационистичку искључивост ... Било како било, у доба надолазећег светског поретка, учитељи ће младе припремати за живот у хармоничном свету.

8. Млади морају поверовати у реинкарнацију и карму (закон новог рођења), а не у васкрсење из мртвих те Божји суд над светом. Вера у карму треба управљати њиховим понашањем, посебно сексуалним.

9. Бесмислени појмови 'греха и кривице' деци се не смеју наметати ни у породици, ни у школи, ни у цркви. Потребно је више толеранције.

10. Све религије су једнаке: од хришћанства до вештичарења. Није важно којој религији човек мисли да припада.

11. Исус Христос није дошао да спаси све; тек Маитреја (Антихрист) ће спасити све и нико није изгубљен ...

12. Хришћанско учење о рају, паклу и суду је нетачно и непотребно. Идеја о паклу потиче тобоже из Старог Завета пуног мржње и љубоморе. Такву теологију данас одбацују сви 'здрави, искрени и мисаони' људи.

13. Религија Новог Доба Христа не признаје за Спаситеља и Господа. Хришћанство мора бити замењено нечим новим: "Видимо нову виталну светску религију, свеопшту веру која своје корене има у прошлости, али која ће учинити јаснијом нову лепоту која се рађа и долазеће животно откривење".

14. Нова религија је уједињење свих религија света.

(Дневно.хр)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ