Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

БАНКАР ПРОГОВОРИО О ЕЛИТНОМ РИТУАЛНОМ ЖРТВОВАЊУ ДЕЦЕ (ВИДЕО)

Бивши банкар који је изашао из овог посла јер није могао пристати на жртвовање деце описује како елите гледају на људе као на бескорисне паразите. Они такође уживају кад у некој држави пропадају компаније а још више кад власници почине самоубиство...

Холанђане је пре неког времена шокирало сведочанство банкара по имену Роналд Бернард који је јавно сведочио страхоте елите о којима се многи труде писати али их масовни медији увек некако дискредитују говорећи човечанству да је у питању 'теорија завере'.

Наравно, масовни медији неће пренети ово сведочанство јер циљ није открити сатанизам који се крије у позадини најмоћнијих људи света него напротив увући људе у сатанизам на начин да се људи увере како сатанизам уопште не постоји или како није стваран! А ако пак масовни медији морају признати да постоје окултне групе попут Илумината представиће их јавности као забавне и неопасне групе које се залажу за мир у свету.

На ту је причу насео и овај банкар који се заиста забављао с другим колегама све до једног дана кад од њега нису тражили да се у склопу илуминатске 'забаве' придружи убијању, односно жртвовању деце на Луциферовом олтару!

'Био сам упозорен када сам ушао у то - да то не чиним ако не могу замрзнути своју савест 100 посто', сведочи банкар и додаје како се на то само насмејао јер је мислио да је реч о шали! Ускоро је дознао да га тренирају у психопату. 'Био сам трениран да постанем психопата и нисам успео, сведочи.

Описујући период када је почео да схвата да његова савест ради упркос томе што ју је морао угасити, Роналд прича о паду италијанске привреде и стечају фирми које су водиле до самоубиства и разарања бројних људи што је за његове колеге био успех. Они су уживали у смрти.

'Један од мојих колега је рекао:' Роналд, сећаш се оног случаја са италијанском лиром? Сећаш ли се оног посла у којем смо масовно одбацивали лиру, што је смањило вредност валуте, што је изазвало ситуацију да много фирми у Италији оде у стечај?

'И онда каже:' Знате ли да је власник те и те компаније починио самоубиство и оставио породицу иза себе? И тада смо се грохотом смејали томе. Сви заједно. Гледали смо људе одозго и ругали им се.Људи су били само производ, отпад, сви су људи били безвредно смеће. '

'Природа, планета, све је могло горити и сломити се. Сви су за нас били само бескорисни паразити. Докле год смо постизали наше циљеве, све док смо расли ништа нам није важно било ".

Роналд је затим описао почетак свог краја. Сведочи како је био дубоко у круговима Илумината и да је чак и потписао уговор о животу са њима, али његова савест га је почела издавати.

'Да се ​​изразим пажљиво, већина људи није следила баш маинстреам религију. Ти људи, већина њих, били су Луциферијанци. И онда можете рећи, вера је бајка, Бог не постоји, ништа од тога није истина. То говоре људима. Али за те људе је религија итекако истина и стварност, служили су нечему нематеријалном што су назвали Луцифер ', сведочи бивши банкар и објашњава.

'И ја сам такође био у тим круговима, и само сам се смејао на све то, јер мени су то били само клијенти. Па сам отишао до места којег називају Црквом Сатане. Тако сам посетио та места и они су радили своју свету мису са голим женама и алкохолом и осталим ствари.

И то ме баш забављало. Ја не верујем у било које од ових ствари и био сам далеко од тога да сам уверен да је ишта од тога стварно. По мом мишљењу тада, тама и зло је постојало унутар самих људи. '

'Тада сам био гост у тим круговима и то ме увелико забављало, све те голе жене и друге ствари. Био је то добар живот. Али онда у неком тренутку, што је разлог зашто вам све то говорим, био сам позван да учествујем у жртвовању деце у иностранству. '

Кад је Роналд сведочио о томе да су му предложили да се придружи ритуалу жртвовања деце, Роналд је застао и постао видно емоционалан. Изгледало је да ће имати проблема наставити са његовом причом. Али он наставља даље ...

'То је била преломна тачка. Деца ". '

'Питали су вас да то урадите?', Упитао је новинар.

'Да, и нисам могао то учинити', одговара.

Бивши банкар се у једном тренутку се почео борити са сузама. Новинар га је упитао да ли би желео да заустави интервју на тренутак.

" 'Не', каже он, и говори даље: Тада се све почело полако распадати. Све се променило. Почео сам одбијати задатке у мом послу. Нисам више могао то чинити. Након што сам одбио жртвовати децу и повукао се, почели су ми претити ', сведочи Роналд.

"Ја нисам више могао да учествујем у томе као пре, мој посао почели су деградирати, ја сам одбијао задатке, нисам учествовао. Сврха свега у том свету је да су сви у њиховим рукама. Сви су уцењени, морате бити осетљиви на уцене, и то уцењивање ме погодило јако. Они су снагу и моћ добијали кроз ту децу, и то ме је сломило. '

Роналд такође додаје да ове сатанистичке групе, односно илуминати уцењују политичаре широм света и као и да су сви у њиховим рукама. То, није бајка, то није теорија, то је истина, говори даље и додаје: Данас постоји читав невидљив свет о којем ви не знате ништа. Они те ритуале чине већ 2 хиљаде година. О томе се пише и у Библији. Тај свет је стваран, зло је заиста стварно, упозорава данас Роналд.

Његов савет за човечанство је једноставан. Морамо се пробудити и видети шта се стварно догађа око нас. Ако се ујединимо у одбацивању таме, човечанство добрим може уништити Илуминате пре него што они униште нас.

Овде можете погледати цео интервју с преводом на енглески језик:

 

Ширите истину, не затварајте очи на ову таму, него раскринкавајте зло!

(Дневно.хр)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ