Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 24, 2018)
Русија је увек била и биће прави пријатељ Републике Српске и српског народа, поручила је, након састанка са председником РС Милорадом Додиком, Валентина Матвијенко, председник Савета Федерације Федералне скупштине Русије. Она је у Бањалуци навела да је Српска за Русију не само пријатељска већ и братска република. Истакла је да је РС врло важан партнер за Русију и захвалила се на личним напорима председника Додика на побојшању и развоју руско-српских односа.
   |    (апр 22, 2018)
Нова књига “Коме то сметају “мали Руси“, аутора Предрага Ћеранића резултат је систематског истраживања и анализирања геополитичких процеса и сукоба те безбедносних феномена попут тероризма, његове идеолошке димензије као и мреже терористичких организација које представљају изворе претње.  Напади на Србију иду са исте адресе са које иду и на Русију: Србија се на Балкану окружује традиционалним непријатељима са једне стране, али и бившим пријатељима који су то тек постали. Неки од њих, попут Словеније, Хрватске и Црне Горе, већ су ушли у клуб јединствених геополитичких агресора: неки попут Македоније одричући се властитог идентитета журе ка том, најагресивнијем војном савезу у историји људског рода.
   |    (апр 17, 2018)
Долар је ослабио у понедељак крећући се ка двонедељном минимуму у односу на корпу валута. Долар је ослабио услед приметног олакшања међу инвеститорима да ваздушни напад на Сирију, који предводи САД, неће даље ескалирати, у време када је бојазан од трговинског рата уздрмала глобална тржишта.
   |    (апр 13, 2018)
Велика полемика води се о улози бившег председника Барака Обаме у рату у Сирији. Након што је Трамп критиковао свог претходника због тога што није предузео одлучну акцију у Сирији пре неколико година, бивша државна секретарка Медлин Олбрајт изјавила је да жели да Обама објасни која је „црвена линија“ за сиријског председника.
   |    (апр 11, 2018)
Готово да не постоје никакве шансе да се избегне сукоб на сиријском небу, после размене оштрих оптужби и међусобних претњи Сједињених Држава и Руске Федерације! После најаве Америке да ће напасти режим Башара ел Асада, и руског одговора да ће уништити сво америчко оружје у региону, сиријско небо вечерас је потпуно утихнуло. Наиме, на сајту Flightradar24, који приказује мапу кретања свих цивилних авиона у свету, вечерас се јасно види сабласно небо над Сиријом, али стотинама километара од њених граница.
   |   

КРАТКО УПУТСТВО ЗА ПРЕПОЗНАВАЊЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА

Глобална звер новог светског поретка у свим земљама које јој се клањају има препознатљив жиг. Њен печат се од Америке као ударне песнице поретка проширио и на банана државице на Балкану. Сви смо постали само “copy – paste” морбидних визија окултиста који се клањају лобањама и костима Америчког факултета Јејл. 

Инсталирање на власт подобних и послушних, уместо владавине способних је идеалан рецепт. Неспособни политиканти купљених диплома којима је прво радно место у животу министарско, премијер који мора да покрене замрлу економију без дана радног стажа иза себе су сан свакога ко жели да другом државом управља телефонским позивом. Владајућа елита, бескрајно захвална страним политичарима што су је довели на власт не бира средства за “испуњавање постављених услова“. 

Глобалистичка визија света је једно велико село, којим се влада из једног центра уз помоћ метода Гулаг типа. Мејнстрим идеологија глобалиста је депопулација – смањење становништва земље на “златну полутку”, на прихватљивих пола милијарде. Владавина из једног центра подразумева елиминацију суверености националних држава, саме идеје нације, религије и породице као основе сваког нормалног друштва.

Према тој визији, државе постају прошлост а носилац власти је неспособна политичка елита потпуно зависна од капитала мултинационалних компанија. Међународни закони прављени у строгој тајности се изгласавају и усвајају без икаквих питања, а њихова надлежност је далеко изнад националних закона и Устава држава. 

Постављање неспособних политиканата на власт резултује енормним задуживањем државе и потпуном распродајом свих националних ресурса страним компанијама – по багателној цени, али уз астрономске провизије. Распродаја земље и поклањање вредности у које су генерације улагале увек се правда “вишим интересима и неопходном жртвом”, као и “инвестицијама у светлу будућност”- за две године. 

Монопол међународних корпорација подразумева елиминацију сваке домаће производње. Високим порезима и ниским ценама прозивода се обезвређује пољопривреда, а издржавање прегломазног државног апарата резултује високим таксама које онемогућавају опстанак домаћег приватног сектора.

Након преузимања виталних стратешких националних компанија, прехране, телекомуникација, енергетике и инфраструктуре, на ред долази преузимање водених ресурса и драстично подизање цена правдано “испуњавањем услова”. Луксуз више нису куповина аутомобила, стана или летовања на егзотичним дестинацијама, већ храна, лекови, грејање и вода. 

Корупцијом се системски разарају сви витални делови друштва: од политичара, епидемија се шири на полицију, судство, здравство, војску и цркву. Неадекватно школство даје нефункционалне особе не само у образовном, већ и животном смислу. Тривијалност постају национална историја, религија, људске и моралне вредности, уместо којих се путем мејнстрим медија форсира успех преко ноћи, без рада и талента, злочин и правара без икакве казне. Лоше образовање уништава талентоване особе, а све је подређено колективизацији друштва кроз уз помоћ “киндергартен” едукације.

Депопулација уздигнута на ниво нове религије подразумева хистеријску промоцију педерастије, што осим смањењу броја становништва драстично повећава зараду мафије “велике фарме” кроз лечење пратећих болести као што је ХИВ. Друго оружје депопулације је ГМО храна, за коју независне научне студије доказују да је узрочник стерилитета, али и да је узрочник канцера, тумора и алергија. Најразорнији ефекат ГМО хране је тај што се попут наследних болести ефекти преносе на поколења. 

Вакцинација становништва је најмоћније оружје глобалиста, јавне и обавезне вакцине су праћене и стерилитетом, уз неке врло тајне провизије разне “господе из обора”. Познати и научно доказани ефекти вакцинације осим стерилитета су парализа (полио), леукемија, канцерогена обољена, као и неизбежни аутизам.

Научне студије показују да ће захваљујући вакцинама свако друго дете рођено 2025. имати менталне способности Дастина Хофмана из филма “Кишни човек”, што је чињеница коју господа експерти за ухо-грло-слину и провизију увек забораве да напомену гостујући на шареним тв канали(зација)ма. 

Морални суноврат друштва се огледа у ултими званој “религија свете провизије”, битни су само проценат и зарада, а жртве мутних комбинација су само – колатерална штета. Агенда 21 своје корене вуче из стратегије “Кловард-Пивен”, креиране од стране Америчких “експерата” пре пола века, са крајњим циљем прављења комплетног становништва потпуно зависним од државе.

Тотална зависност кроз немогућност финансијске самосталности особа ван институције државног апарата даје тоталитарну моћ елити која влада државом. Проблем промашене идеологије Америчких демократа из 1966. је да када државни апарат пропадне, у понор повуче и становништво са собом.

Ако не видите жиг и није Вам јасно шта су то нови поредак и Агенда 21 – само се осврните око себе.

Извор: ИНФО Анонимни

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО