Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ДЕМОНСКА ОПСЕДНУТОСТ: ДУХОВНА ПОЗАДИНА ВЛАДАЈУЋИХ О КОЈОЈ СЕ МАЛО ЗНА!

Многи се питају ко влада светом, а из неких примера посве је јасно да то нису ни банкари ни председници већ црна магија! Црна магија влада планетом, а сатански црни магови су контролори света, бар у овом земаљском царству!

Они повлаче конце, а не политичари, корпоративни шефови, војне старешине, шефови обавештајних служби или пак међународни банкари.  НWО елита већ је испунила своју спољну и подоста респектабилну јавну улогу. Иако су многи банкари, пословни људи, владајући уједно и црни магови, њихова стварна моћ заправо долази од сатанизма, којим се користе преко црне магије, а коју искоришћавају у својим световним улогама у друштву. 

Симболима владају

Један кинески мудрац Лао-тзу, рекао је да “симболи владају светом, а не правила или закони”. А то је зато што, симболи комуницирају на пуно дубљем нивоу него речи. Симболе декодирамо правом интуитивном страном мозга, док се речи декодирају левом, логичном страном мозга. 

Симболи су у стању продрети дубље у нашу подсвест, што је разлог, зашто је елита толико опседнута својим окултним корпоративним и државним знаковљем попут, црвених крстова, сунца у успону, свевидећег ока, пирамида, 666, прстенова Сатурна, петокракама и обрнутим пентаграмима. Речи могу покушати владати светом, али оне никада не могу бити снажне као симбол.

На исти начин црна магија влада светом! Владе и корпорације могу покушати владати светом, али оне никада неће бити снажне на овој земљи као црна магија, јер владар и утемељитељ црне магије је владар маса на овој земљи!

Пре погледа на доказ да елита користи црну магију, потребно је подсетити на главни аспект сатанизма који гласи; црно је бело, а бело је црно. То је и један од разлога зашто се обрнути пентаграм користи као популарни сатанистички симбол. Георге Орwелл дотакао је то у књизи 1984., када је написао да је главна пропаганда владајуће касте промовисати следеће; рат је мир, слобода је ропство, незнање је снага.

Чак је и контрола ума развијена од стране нациста, најпре у Њемачкој, а касније ју је користила и ЦИА базирана на томе да се жртве збуњују, и то тако да им се говори да је бол ужитак и задовољство. На крају жртва постаје уверена да је бол добра, и престаје разликовати истину од лажи.

Тајна друштва

Постоје нека тајна друштва која су углавном политичке и економске природе, као што су групе попут Билдерберга, Трилатералне комисије или Већа за спољне послове, који иду около и уверавају свте око великих предности глобализације, глобалног управљања, као и у споразуме о слободној трговини попут ТТИП-а. 

Они врше своју световну активност у служби зла. Међутим, постоје и други, чија је сврха више мистериозна, али чини се да укључује црну магију и сатанске ритуале, као што је поштовање мрачних богова, демона и ентитета, полних настраности и сексуалних оргијања, фетишизма и жртвовања, лажног или правог, није ни битно.

На пример, Бохемиан Цлуб, који се налази у Сан Францисцу, једна је таква група. Свако лето у САД-у, многи кључни људи америчке елите окупљају се у високим шумама – Редwоодса, у северној Калифорнији у седишту Бохемиан Гровеа. Људи попут Хенрyја Киссингера, Рицхарда Ниxона, Роналда Реагана, Георгеа Бусха и других председника САД-а, суделовали су у тим ритуалима, и то је јавно знана информација. 

Алеx Џонес успешно се инфилтрирао на једно овакво окупљање, те је пружио видеодоказ једног од ритуала који се одвијао тамо, познатији као кремирање. Ови, квази владари с капуљачама изводили су ритуално жртвовање (лажне жртве) као ритуал црне магије, а све се одвијало испред 3 метра високог кипа сове.

С друге стране обале Америке, на Свеучилишту Yале у Цоннецтицуту, лежи старо тајно друштво основано 1832. Многи политичари, попут Wиллиама Хунтингтон Русселла и Алпхонса Тафта, чак 3 председника САД-а и многи корпоративни владари те бизнисмени, чији синови и кћери и данас суделују у креирању ‘ владајуће касте’, били су део овог друштва које се назива Скулл анд Бонес (лобање и кости). 

Покојни професор Антхонy Суттон вршио је велика истраживања на члановима ове тајне групе. Чланови су признали да морају пролазити чудне ритуале иницијације као што су остваривање сексуалних исповеди у гробу, док су се из крипти, које су у власништву овог друштва, чули језиви урлици и вриштање.

Ако сте мислили да су та тајна друштва само бенигна окупљалишта за перверзњаке, размислите поново! Зашто би елита, многи УЧЕНИ и пословни људи који су жељни искључиво моћи, били прикључени таквим групама?

Зашто би се укључивали у такве црне магијске обреде (многима и смешне) осим ако ипак не добијају нешто за узврат – као што је снага (лажна снага, но тога нису свесни)? Ови момци контролишу штамшање новца на свету, а неки имају више новца, него што би могли потрошити. То је доказ да они желе моћ, а не новац. Новац је њима само средство за постизање циља. 

Је ли заиста случајност да је на пример у САД-у на председничким изборима 2004. године била битка између Џорџа Буша Јр. и Џона Керрyа, а да су обоје били чланови овог елитног друштва које броји 300 чланова у земљи која броји више од 300 милијуна људи? Или да је Рокфелер на почетку кампање, када је Стипе Месић имао свега 2 посто подршке хрватске јавности, изјавио да је Месић будући председник Хрватске? Не будите наивни!

Обичан човек никада неће покренути сатанско тајно друштво, нити може икада бити довољно близу да се осведочи ономе што се тамо догађа. Стога је знаимљиво да када се неко приближи том свету и одлучи показати што се тамо догађа, бива убијен. Тако је рецимо прошао и Станлеy Кубрицк, покојни велики редитељ којег многи сумњиче (с јаким доказима) да је управо он америчкој Влади режирао, лажно слетање на Месец 1969. године. 

Можда се Кубрицк тада и нагодио са ‘врагом’ и пристао режирати слетање на Месец јер у тренутку када је пуштен његов последњи филм, ‘Очи широм затворене’, који је разоткрио мистерије, болест, и црну магију унутар тајних друштава, пронађен је мртав 4 дана касније од срчаног удара, упркос чињеници да он никада није имао баш никаквих срчаних проблема.

Кубрицк је тако приказао, црну магију, голе жене које воде мрачни круг након чега се прикључују масивним оргијама, а сви судионици скривени су иза маски, скривајући своје идентитет. Такође, Кубрицк у филму даје увид у чињеницу да сексуално-сатанистички ритуали црне магије, такође укључују и убиство односно жртву, имплицирајући како је једна жена на скрају ритуала убијена.

Демонска опседнутост

Црна магија у својој сржи је заправо демонска опседнутост. Будући да је све око нас састављено од фреквенција, сатанистички ритуали су дизајнирани тако да особа помоћу фреквенција сарађује с ентитетима, демонима, тако да је заправо реч о једној великој вибрацијској утакмици. Након што особа прими фреквенцију ентитета, у неким случајевима и самог ђавола, наравно пожељно је да се та енергија преноси на друге. 

То наравно функционише у оба смера, особа прима, информације и неке мочи од одређених мрачних ентитета, док они од особе узимају нешто за узврат, већином је то осећај за људскост. Такође, опседнута особа може поседовати другу особу, а ова завера траје већ годинама. Нпр. и сам Хитлер је изјавио да је демонски поседнут од стране његова помоћника Херманна Раусцхнинга.

Стравични феномен нестале деце

Такође, јавна је тајна да црна магија стоји и иза несавесног феномена нестале деце. Ова деца су намерно отета и одведена у елитно – контролисане подземне објекте, где су подвргнути контроли ума, претворени у робове, при чему су многи од њих жртвовани унутар сотонистичких ритуала.

Ако вам је то превише тешко за поверовати, послушате сведочанства разних жртава контроле ума, истраживача, људи који су успели побећи од тајних друштава, а о којима нећете читати у масовним медијима, попут сведочанства Цатхy О’Бриен, Марy Анне, “Свали”, Алеx Цоллиер и многи други.

Тражите корен, а не гране!

Иако је важно да се фокусирате и да прокужите све аспекте поремећаја у нашем друштву који долазе преко овог зла – укључујући политичке корупције, маинстреам медијску консолидацију и обману, паметна бројила, ГМО, отровне вакцине, геоинжињеринг, милитаризацију полиције, лажни тероризам, лажне нападе, лажне државе и њихово обележје, УН Агенду 21, трансхуманизам и људско микрочиповање, отровну храну воду, зрак и све што нас окружује, пресудно је да схватимо да је апсолутно све то повезано с циљем убиства и жртвовања људског бића, које, ако није уз Бога, постаје лак плен овим болесницима.

Због тога и је главни циљ елите, прво приказати да Бога нема, или пак скренути пажњу с истинског Бога – Христа на све друге лажне богове. Јер, сва та питања и догађања, манифестације су исконског зла које се на наше друштво пројектује црном магијом. 

Да би човечанство устало и превладало заверу, морамо усредсредити нашу пажњу на корен зла (не на гране), и користити Бога, који је обећао бити са нама до свршетка света. Морамо користити Божју опрему (понајвише молитву) која је у пуно већој снази јер долази од Онога који је све створио, као и искористити наш живот за рад у Божјој присутности! 

Такође, потребно је упозоравати на заверу и све њене аспекте, јер само директном борбом (на коју смо позвани), а не игнорисањем и ћутањем можемо победити у рату, баш онако, како је мали Давид победио великог Голијата.

(Дневно.хр)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ