Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(нов 24, 2018)
Kада је реч о транзиту спорих планета у 2019. години, имам занимљиве информације за вас. Три планете су сада у знаку своје владавине што је веома важно за нашу цивилизацију. Транзитни Сатурн наставља своје путовање кроз знак Јарца. Уран ће од пролећа трајно да се угнезди у земљаном Бику, док ће Јупитер путовати знаком ватреног Стрелца све до почетка 02. децембра 2019. Нептун остаје у Рибама, а Плутон у Јарцу. Kада је реч о највећим светским силама, астролошка прогноза је таква да указује на још већи успон Kине, а значајан пад Америке и Европске Уније којој прети распад или трансформација у неки други и боље уређенији савез. Доминација десничарких странака у ЕУ парламенту произвешће снажне потресе у истоименој унији у којој више ништа неће бити као пре.
   |    (нов 17, 2018)
Противрелигиозни центар светске моћи напада суштинску природу човекову, разара породицу као основни темељ друштва, а онда је лако разорити и добру државу, народ и основне религије, те приграбити богатсво читавога света.
   |    (нов 11, 2018)
Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да Европа у протеклих 100 година није вратила Србима за допринос који су дали њеној слободи.
   |    (нов 11, 2018)
По заузећу Србије, Турци су многе српске цркве претворили у своје џамије, па су то хтели да учине и са дечанском манастирском црквом.
   |    (нов 03, 2018)
Транзитни Сатурн путује знаком Јарца који је кроз генетски хороскоп повезан са државом Србијом и српским народом у целини. Осим истоимене планете, у Јарцу се од 2008. године налази и планета Плутон која одсликава муслимански фактор који живи на простору Републике Србије али Балкана.
   |   

НОВЧАНИЦА ОД 1 ДОЛАРА ОТKРИВА У KОГ БОГА ВЕРУЈЕ АМЕРИKА

'Један долар' лежи у основи читаве конструкције, не само америчке, него и светске економије, а на њему све сами масонски симболи – крста нигде, а број 13 је поменут или уграђен најмање осам пута. На орла на новчаници треба обратити посебну пажњу. Његове груди покрива штит са 13 трака. У једној канџи је стегнуто 13 стрела, а у другој, маслинова гранчица са 13 листова и 13 плодова.

На једном орловом крилу налазе се 32 пера – то је степен иницијације у обичним масонским ложама. А 33 пера на другом крилу, симбол су вишег и поготово, тајнијег степена. Над орлом, вероватно над Сједињеним Државама, уздиже се шестокрака Давидова звезда (симбол изабраног народа), која се састоји од 13 белих звезда петокрака

С лева на монети од 1 долара је пирамида, један од главних симбола слободних зидара. Тако себе називају браћа-масони, као да им родослов сеже из времена жречева и тајних друштава Древног Египта. Но, ова пирамида је некако чудна. Усечена, сложена из 13 ступњева. Истраживачи је зову 'Пирамидом Илумината (Просвећених).

Врх обезглављене пирамиде као да се уздиже на зракама, изнад основе. У троуглу (још један масонски симбол!) види се око. Њега различито називају, но чини се да је најисправнији назив 'свевидеће око'. Изнад ока је натпис, који се поново састоји од 13 слова: 'Аннуит Цоептис'. 'Оно нас подржава (благослови)!'

   Доња трака окружује пирамиду и на њој је латиницом написано мото: 'Новусордосецлорум' (Нови светски поредак). Шта смо ми добили као резултат? 'Благословен нови светски поредак!'. Онај у ком владају масони. Свевидеће око, Луцифер, царује над пирамидом – над свим народима света. За оне који прихватају нови поредак – маслинова гранчица у орловој канџи. За непокорне – стреле! ВЕРУЈТЕ ми поштовани читаоци, ваш аутор не припада присталицама теорије завере, које у великој мери чине ентузијасти превртљивог ума.

   Аутор је такође далеко од теорије светске завере, у коју су, по теорији истих ентузијаста, неизбежно увучени не само сви познати политичари, него и суседи из викендица. Упркос свему, аутор се одлучио да обради теме тајних друштава, које је означио називом 'Лобања и кост' (тако се зове масонска ложа универзитета у Јелу, која је дала Америци највеће политичаре и председнике). Циљ је једноставан – хтео бих да разјасним шта је реално, а шта измишљено, у делатности англосаксонских масона. То је огромна тема. Ако покушате да саберете материјале о делатности масона током неколико векова на једну гомилу, та гомила ће достићи висину двоспратног 'Дома мртвих' у коме се окупљају чланови ложе 'Лобања и кост'.

Истина, велики део тог писанија отпада на жврљање теоретичара завере и маштовитих писаца попут Дена Брауна, који су на масонској теми зарадили својих 'пет шолди' Веома мало је истинских, поузданих докумената о делатности 'браће'. А ако не желимо да пуштамо машти на вољу и свој мозак доводимо до тачке усијања, онда ћемо се обратити само оним стварима које представљају необориве чињенице. Највероватније, требало би почети са разматрањем зеленог папирића са називом 'један долар', који, сложићете се са мном, лежи у основи читаве конструкције, не само америчке, него и светске економије. Симболика приказана на папирићу има конкретан смисао и носи у себи информацију о односу њеног аутора према свету.

 

 

Због тога није лоше да, свако ко користи долар, зна каква се порука крије у његовом новчанику. Дакле, шта се скрива иза 1$ УСА, који је оформио руски уметник Николај Рјерих 1928. године, по наруџбини будућег потпредседника Велса. За почетак, хајде да се запитамо зашто су људи који су стајали иза Рјериха, изабрали управо монету од 1 долара? Зар није боље да су циљали на 100 пута већу вредност папирића? Или на десетицама или хиљадицама (штампали су и такве!)? Овде се мора признати да су наручиоци били масони, јер је сва симболика монете обележена неспорно масонским обележјима. Многа тајна друштва су од давнина придавала јединици неки сакрални значај, уздижући је изнад свих других бројева. У првом реду – легендарни темплари, оснивачи савремене масонерије. За темпларе, јединица је представљала 'јединство у различитости'. За јавност, ти можеш преузети свакојаки лик, иступати у име било које, чак и непријатељске партије. Но унутра, међу 'својима', мора да се сачува јединство. По учењу темплара, јединица такође значи да нема никакве разлике између зла и добра.

0517

То је и било забележено на застави тајних витезова: четири наизменично црна и бела квадрата. Бели је – симбол добра, црни – симбол зла. Или по латински: 'ЕПЛУРИБУСУНУМ'. Овај натпис од 13 слова ми видимо на траци у кљуну орла, на десној страни монете од 1 долара. На орла треба обратити посебну пажњу. Његове груди покрива штит са 13 трака. У једној канџи је стегнуто 13 стрела, а у другој, маслинова гранчица са 13 листова и 13 плодова. На једном орловом крилу налазе се 32 пера – то је степен иницијације у обичним масонским ложама. А 33 пера на другом крилу, симбол су вишег и поготово, тајнијег степена. А над самим орлом, вероватно над Сједињеним Државама, уздиже се шестокрака Давидова звезда (симбол изабраног народа), која се састоји од 13 белих звезда петокрака.

Слева на монети од 1 долара, Рјерих је сместио пирамиду, један од главних симбола слободних зидара. Тако себе називају браћа-масони, као да им родослов сеже из времена жречева и тајних друштава Древног Египта. Но, ова пирамида је некако чудна. Усечена, сложена из 13 ступњева. Истраживачи је зову 'Пирамидом Илумината (Просвећених)'. То је читава група старинских масонских ложа. Структура Илумината састоји се од 13 степени иницијације, што је очигледно одражено и на 13 степени пирамиде на долару. Врх обезглављене пирамиде као да се уздиже на зракама, изнад основе. У троуглу (још један масонски симбол!) види се око. Њега различито називају, но чини се да је најисправнији назив 'свевидеће око'. Изнад ока је натпис, који се поново састоји од 13 слова: 'АннуитЦоептис'. 'Оно нас подржава (благослови)!' Мисли се на тајанствено око у троуглу. Доња трака окружује пирамиду и на њој је латиницом написано мото: 'Новусордосецлорум' (Нови светски поредак).

 

 

Шта смо ми добили у резултату? 'Благословен нови светски поредак!'. Онај у коме владају масони. Свевидеће око, Луцифер, царује над пирамидом – над свим народима света. За оне који прихватају нови поредак – маслинова гранчица у орловој канџи. За непокорне – стреле! Ви се не слажете? Пробајте понудити друго објашњење ове симболике.Главну тајну Рјерих је зашифровао у центру монете. Изнад се види светли натпис: 'Сједињене Америчке Државе'. Мало ниже је наизглед благочестива фраза: 'Ин Год Wе Труст' (Ми верујемо у Бога). У каквог?

Америка је званично хришћанска земља. Међутим, на доларској монети ви не можете наћи ни један уобичајени хришћански симбол. На пример, одсуствује и сами крст. Зато свуда царује 'вражији број', за обичне људе несрећан број 13. На невеликом папирићу појављује се минимум 8 пута.У каквог онда 'Бога' предлажу да верују Американцима и целоме свету? Одговор је дат у самом центру монете. Орла и пирамиду са оком уједињује реч 'ОНЕ'. ЈЕДАН, ЈЕДНО. Рекло би се да је то ознака номиналне монете. Но, већ ниже имамо такав натпис. И у сваком од четири угла нацртана је јединица (бројем и словима). А та крупна реч од три слова стоји посебно, без икаквих допуна. Та реч има сасвим другу улогу, представљајући централни део композиције:

Ми верујемо у Бога

Он је један

Један долар

Зар није Kонфучије рекао: 'Знаци и симболи владају светом, а не реч и закон'. А ако измеримо ширину монете? Испада 66,6 мм. Случајна подударност? Али, вратимо се 'несрећном броју'. Познато је колико се САД и Европа боје тог несрећног броја. У неким хотелима чак нема тринаестог спрата. Постоји чак и научни термин који дефинише бојазан од броја 13 – трискаидекафобија. Још већи страх доноси петак тринаести! Тог несрећног дана разапет је Христос, Kаин је убио Авеља, Адам и Ева су пробали забрањени плод.И тако, уверили смо се да основна јединица светског финансијског система носи у себи масонску генеалогију, која предвиђа тајне начине управљања политиком, туђе хришћанском погледу на свет.

Веома важна је и та околност, што се ова 'једнодоларска декларација' масона из 1928. године појавила после стварања и ступања на снагу Федералног Резервног Система САД, који је постао моћан инструмент у достизању њихових циљева.Овде се треба присетити да од масона изабрани демократски систем власти не предвиђа никакво народно вршење власти. Разлог је једноставан – од народа изабрани политичари одвојени су од канала са новчаним токовима. Те канале контролишу крупна финансијска друштва. Политичари могу до миле воље говорити о свом служењу друштву, но реалне послове стварају реални новци, под којима су ови ангажовани као извођачи.

(Факти)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО