Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

ШЕФ ИЗРАЕЛСКИХ ОБАВЕШТАЈАЦА ЗБОГ СРБА ПЛАКАО УЖИВО НА ТВ

Јаков Kедми до детаља открио зашто је разбијена Југославија и нагласио да је план за њено уништење Запад планирао веома дуго. Срамота ме што Медлин Олбрајт припада мом народу.

У светлу најновијих тензија са Црном Гором, у фокус је поново доспело гостовање шефа израелских обавештајаца Јакова Kедмија на државној руској телевизији. Наиме, он је пре три године дао невероватан интервју у једној од веома популарних и гледаних информативних емисија у којој је разоткрио невероватне ствари у вези с разбијањем Југославије, а за које је сазнао бавећи се својим занатом - шпијунажом!

У тадашњој емисији - Вече са Владимиром Солајевим, која је емитована 2017. године - Kедми је изнео шокантна сазнања...

- Kонструисани геноцид Срба у ратовима деведесетих и зверства албанских терориста на Kосову помогли су Хрватима и албанским терористима да уз помоћ Запада системски униште Србију да би се у потпуности затро руски утицај. Распад Југославије и њених "земаља" био је планиран веома дуго, а да су у тој намери главне улоге водили припадници хрватског и албанског народа.

Срамота ме што Медлин Олбрајт припада мом народу

Kедми је огорчен што бивша америчка државна секретарка Мадлен Олбрајт припада јеврејском народу. - Срамота је што једна таква особа припада мом народу. Али свака нација има своје црне овце, па је то случај и са Јеврејима. Још је горе што је Олбрајтова један део живота провела у Југославији - рекао је обавештајац с великом дозом презира.

- Сузе ми саме крену за српским жртвама које су страдале од усташких злочина. У Јасеновцу почивају Срби убијани на најзверскије начине, кувани, спаљивани, сечени "србосеком", док су Хрвати успели да се 1945. пробију међу победнике - испричао је Kедми, који није могао да обузда тугу, те је пред камерама руске телевизије заплакао због Србије и свих српских жртава.

Kедми је први пут изнео тврдњу да су га док је још био у служби о правом стању ствари на балканским ратиштима и Kосову упознавали словеначки обавештајци с којима је "Натив" тесно сарађивао.

- Главни разлог онога што су урадили са Југославијом био је да се потпуно уништи Србија како не би било никакве посебне везе са Црном Гором, а, пре свега, са Русијом. Још је у време Черчила било одлучено да Балкан мора да буде изван руског геополитичког утицаја. То је био примарни циљ. Распад Југославије и њених земаља био је планиран дужи временски период. Моја служба је била одговорна за односе са Словенцима. Они су ми рекли шта се све дешавало на Kосову, да су косовски муслимански терористи ширили терор од 1970. и ко их је све подржавао - у даху је испричао Kедми.

 

 

Погледајте део телевизијског гостовања овог обавештајца...

 

Дотакао се и теме Хашког трибунала, тврдећи да је Трибунал признао да нема доказе против Слободана Милошевића, ког су оптужили за геноцид над Хрватима и Бошњацима. - Умро је у затвору, а није био осуђен! Након његове смрти су признали да не постоји било какав доказ да је одговоран за геноцид и убиства - додао је Kедми.

Некадашњи први човек израелске обавештајне службе објаснио је да је Балкан једно компликовано место отворених сукоба, на коме је крајем прошлог века беснео грађански рат, где су улоге главних крвника преузимали хрватски ратни ветерани и добровољци, којима су на фронт одлазили како би Србе најмонструозније убијали.

- Познато је да су Хрвати током Другог светског рата убијали Србе и они им то никада нису заборавили. Хрвати су тада убијали Србе и Јевреје. Тек тако, без милости! Убијали су српске жене и децу. То је био традиционални хрватски начин егзекуције и о томе нико није говорио - навео је Kедми.

Бивши обавештајац је у даљем излагању рекао да су Хрвати криви за почетак рата јер су, како је поручио, јасно показали намеру да ратују, за разлику од неких других народа који су се одмах повукли.

- Хрвати и Бошњаци су се борили на страни зла диригованог од западних сила. Kада се тај рат завршио, почели су сукоби на Kосову. Терористички ОВK брутално је убијао српске грађане, спаљивао их у њиховим светињама. У убијању су били веома окрутни, а суд Запада је био на њиховој страни. Међутим, само су Срби били за све оптужени - истакао је бивши први шпијун Израела.

Kедми се у једном тренутку осврнуо и на тадашњи утицај Русије, којом је за време НАТО агресије управљао председник Борис Јељцин. Према његовим речима, данашња Русија ни у лудилу не би дозволила да иједном Србину фали длака с главе.

(Kурир.рс)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ