Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(нов 24, 2018)
Kада је реч о транзиту спорих планета у 2019. години, имам занимљиве информације за вас. Три планете су сада у знаку своје владавине што је веома важно за нашу цивилизацију. Транзитни Сатурн наставља своје путовање кроз знак Јарца. Уран ће од пролећа трајно да се угнезди у земљаном Бику, док ће Јупитер путовати знаком ватреног Стрелца све до почетка 02. децембра 2019. Нептун остаје у Рибама, а Плутон у Јарцу. Kада је реч о највећим светским силама, астролошка прогноза је таква да указује на још већи успон Kине, а значајан пад Америке и Европске Уније којој прети распад или трансформација у неки други и боље уређенији савез. Доминација десничарких странака у ЕУ парламенту произвешће снажне потресе у истоименој унији у којој више ништа неће бити као пре.
   |    (нов 17, 2018)
Противрелигиозни центар светске моћи напада суштинску природу човекову, разара породицу као основни темељ друштва, а онда је лако разорити и добру државу, народ и основне религије, те приграбити богатсво читавога света.
   |    (нов 11, 2018)
Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да Европа у протеклих 100 година није вратила Србима за допринос који су дали њеној слободи.
   |    (нов 11, 2018)
По заузећу Србије, Турци су многе српске цркве претворили у своје џамије, па су то хтели да учине и са дечанском манастирском црквом.
   |    (нов 03, 2018)
Транзитни Сатурн путује знаком Јарца који је кроз генетски хороскоп повезан са државом Србијом и српским народом у целини. Осим истоимене планете, у Јарцу се од 2008. године налази и планета Плутон која одсликава муслимански фактор који живи на простору Републике Србије али Балкана.
   |   

ВЕДРАНА РУДАН: БАХАТИ НЕМЦИ НАС ДАНАС ЈЕБУ КАО 1941, САМО ДРУГИМ СРЕДСТВИМА!

„Алеп је град у Сирији у коме тренутно столује ко зна колико новинара из „демократских земаља“, читај Британија, Америка, Немачка и из сата у сат нам на нашим порталима сервирају фотке рањених и мртвих цивила. Новинар Би Би Си-ја иде тако далеко да нам поручује како неће објавити све што је снимио јер је то „престрашно“. О чему се ради у том Алепу?

У последњих неколико деценија Амери су одлучили разорити све земље које им због ових или оних разлога запну за око. Најчешће је то због нафте, воде, ваздуха, лепог погледа на море, „диктатора“ који им не пуше… Ко би могао набројати разлоге зашто Амери одлуче да ће својом демократијом развалити неку земљу. Никад нисмо службено, неслужбено нам је јасно, сазнали ко је „пролећем“ запалио и Југославију.

Југославија је била у односу на овај испрдак такозване државе која се зове Хрватска озбиљна држава. Доказ за то су многобројне ТВ серије и милиони текстова објављени у последњих двадесет и пет година који говоре супротно. За време Југославије, скраћено „мрака“, није било банана. Тито је био диктатор, „наши“ су „домољуби“ убијани у немачкама без милости. УДБА је била злочиначка организација која је за главу скраћивала све који нису певали „Друже Тито, ми ти се кунемо“, све који су ишли на веронауку, посебно је била осетљива на ликове који су у Југославији били немачки шпијуни.

Њима је у Немачкој са посебним задовољством уваљивала метак у главу. И данас читамо о томе. А онда су нам у госте дошли Амери на исти начин на који су касније ушли у Ирак, Либију, Афганистан, не тим редом, Сирију, Украјину… У свакој од тих земаља изненада би се указали борци за „демократију“, противници опаке диктатуре, и кренули убијати кривомислеће и кривочинеће. Онда би Амери одлучили да је доста, да је време да се у те земље,у међувремену разорене до темеља, уведе ред, рад и дисциплина. Зато данас Хрватска изгледа овако како изгледа. Председница нам је НАТО женска, шеф хрватске „Удбе“ је француски држављанин, бивши је био амерички. Ушли смо у НАТО јер су за то гласали криминалци из Сабора који би за лову силовали и властиту матер и још се љутили на њу што није доживела оргазам. Обични грађани, бивши Југославени, претворени су у стоку која је срећна ако потпише уговор о раду на двадесет и четири сата, ако јој деца побегну у Ирску, Немачку или Канаду, ако им дете у загребачком вртићу не крепа од глади, ако у болници не цркну од сепсе…

Ејакулирају кад им стигне пензија од 200 евра и кад им се пружи могућност да у некој болници раде до седамдесет и пете јер су сви хрватски лекари млађи од шездесет отишли трбухом за Немачку. Хрватски медији свршавају кад наши прастари удбаши буду у Немачкој осуђени на доживотну робију јер су пре четрдесет или педесет година у Немачкој убили нашег „домољуба“. Ко нормалан може поверовати да се Немцима данас диже на „хрватског домољуба“ мртвог четири деценије? Нико нормалан али нормалне данас у Хрватској ионако нико ништа не пита. Немци су,као и остали народи, осетљиви кад им неко убије шпијуна. За време Југославије Немачка је дозволила Југославији да убија у Немачкој зато јер је Југославија била европска сила. Данас кад смо, ми Хрвати, постали оно што смо постали, Швабе, како смо их некад звали, извлаче на светло дана фрку коју су некад имали са Југославијом. 

Бахати Немци нас данас јебу онако како су нас јебали четрдесет и прве али другим средствима. Ми се данас од њих бранимо како нас је некад од њих бранио Павелић. Враћам се Алепу. Зашто нам наши медији сервирају престрашне фотке побијених цивила, онакве какве никад нисмо видели у Либији, Афганистану, Ирану… Зато јер Сирија у борби против америчке демократије није сама. Ускочише Руси. Путин, највеће Зло разваљује школе, цесте, вртиће, убија дечицу и старце на тако суров начин да је то негледљиво. Уместо да буде код куће и читав посао демократизовања Сирије препусти Америма.

Да Путин чучи у Москви и тамо туца дечкиће, вест из наших медија, до нас не би стизале страшне фотке разваљених чељусти сиротих Сиријаца. А сад се враћам Југославији. Кад год је у хрватским медијима о њој реч увек се посебно наглашава да тада није било банана. Хрватска је у односу на Југославију обећана земља јер у њој нема грађанина који не може слободно ходати улицама свога града а из уста му вири банана. Да ли је то баш тако? Јуче сте, на пример, у Ријеци могли турнути банану међу зубе, 13 куна килограм, или скочити у Кауфланд и грицнути је за шест куна килограм. Рећи ћете, ипак, у Хрватској имамо банане. Имамо. Али нам Немци диктирају хоћемо ли је гутати или не. Боже, колико је у Југославији погинуло људи да бих ја данас могла жвакати банану из Кауфланда?“

Извор: Рудан.инфо

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО