Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мар 25, 2020)
Русија ће помоћим свим земљама којима је то потребно како би се избориле против пандемије коронавируса, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
   |    (мар 25, 2020)
Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов оптужио је америчке медије да објављују неистините информације о ситуацији са короном у свету.
   |    (мар 25, 2020)
Амерички председник Доналд Трамп подржао је планове Саудијске Арабије о потискивању Русије са нафтних тржиша уз помоћ повећања производње, пише „Политико“, позивајући се на неименоване изворе.
   |    (мар 25, 2020)
Пандемија вируса коронa отворила је бројна питања, а једно од њих је и колико заиста знамо о свету у којем живимо, колико се у његовом спознавању ослањамо на званичне податке, умемо ли да препознамо чињенице и да их исправно тумачимо.
   |    (мар 07, 2020)
Мигранти нису окренути према богатим арапским земљама које имају мањак становништва него искључиво према Европи. То личи на геополитички пројекат.
   |   

ДА ЛИ ЈЕ ОН АСТРОЛОГ ИЛИ НЕШТО ВИШЕ? ВЕЛИМИР РЕМИЋ ПРЕДВИДЕО ЗЕМЉОТРЕС У НОВОМ ЗЕЛАНДУ (ВИДЕО)

Агенција "Газета" објављивала је више пута приче о познатом српском астрологу Велимиру Ремићу који се бави тумачењем планета и звезда односно предвиђањем светских догађаја. Иза њега су многе тачне предикције, а хиљаде људи који га прате на Фејсбуку сматрају да толика прецизност у предвиђању не може да буде само последица одличног астролошког знања, па се са разлогом питају да ли је Ремић само астролог или нешто више?

Наиме, овај тридесетогодишњи астролог објавио је 28. октобра 2016. године видео поруку на Јутјуб каналу "Велимир Ремић Астро Студио" у којој је између осталог најавио и земљотрес који је 13.11. погодио Нови Зеланд. У свом јавном обраћању гледаоцима, Велимир је предвидео велику сеизмичку активност у Јапану, Индонезији и Новом Зеланду. 

"Са транзитом планете Марс кроз знак Водолије и природно једанаесто поље хороскопа, могућа је појава сеизмичких активности односно земљотреса у Русији, Јапану, Ирану, Индонезији, Новом Зеланду, а могуће су и ерупције вулкана на Исланду и у јужној Америци" рекао је овај популарни астролог на седмом минуту видео снимка који корисници друштвених мрежа масовно деле из дана у дан. 

Велимир Ремић каже да ће земљотреса и природних непогода бити интензивно све до 20.12.2016. године. Осим тога рекао је да ће бити проблема у авио саобраћају као и на улицама где су могуће револуције и немири. Претходно је овај млади астролог прогнозирао разорне земљотресе у Италији о чему је "Газета" већ писала.

Он упозорава све људе да заобилазе Италију крајем новембра али и у првој половини децембра месеца када ће се десити нови земљотреси у истоименој земљи. Замолио је све наше читаоце да упозорења схвате озбиљно те да 30.11. као и 12, 13 и 14 децембра избегавају путовања у Италију, а ако тамо имају родбину или пријатеље да им јаве да се чувају наведених дана и тако избегну опасност од јаких тектонских поремећаја. Ако сте и даље скептични по питању предикција о којима и наша агенција месецима пише, уверите се и погледајте ВИДЕО прилог.

Маријана Михаиловић, Агенција "Газета"

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО