Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ВАТИКАН ПОСЕДУЈЕ УРЕЂАЈ ЗА ПУТОВАЊЕ КРОЗ ВРЕМЕ

Извесни инсајдери тврде да Ватикан поседује уређај за путовање кроз време који им омогућава да виде будуће догађаје, али и сцене из прошлости. Уређај је познат као хроновизор и представља једну од највећих тајни које се чувају од човечанства. Сматра се да би управо постојање овог уређаја могло да објасни зашто црква и даље има толику моћ иако број верника све више опада.

Уређај су педесетих година прошлог века направили научници предвођени оцем Пелегрином Марија Ернетијем, италијанским физичарем који је касније постао свештеник. Уређај изгледа као повећи креденац и чине га антене од егзотичних легура, катодне цеви, бројчаници и полуге. Према речима оца Ернетија, његови корисници могу да виде и забележе одређене локације, догађаје и важне индивидуе из историје.

Под правим условима, уређај може да понуди могуће сценарије који ће се догодити у будућности. Ернети је рекао да не сме да говори о детаљима везаним за хроновизор, али је открио да он ради тако што процесуира резидуално електромагнетно зрачење преостало од различитих процеса. Свештеник је искористио уређај како би видео неке од најважнијих догађаја у историји, од којих је најважнији разапињање Христа.

Један италијански недељник је 1972. године објавио фотографију овог невероватног уређаја, али Ернети је негирао да је то тај уређај. Он је рекао да, чак и да има доказа о постојању уређаја, они никако не би доспели у јавност већ би се строго чували у архивама Ватикана. Према незваничним изворима, Ернети је успео да види један од говора Наполеона Бонапарте, али и грчку трагетију Тијестес, од које је сачувано свега пар фрагмената. Ако је веровати тим наводима, Ернети је заиста привилегован човек.

Седамдесетих година прошлог века, хроновизор је употребљен за гледање сцена из будућности. Према речима једног од учесника пројекта Пегаз, овај уређај је служио за планирање путовање кроз време. Они су тада видели слике из 2013. године према којима су зграда Врховног суда САД и Капитол били под водом. Међутим, када је 2013. година дошла, утврђено је да хроновизор није тачно предвидео догађаје, због чега су његови подржаваоци навели да он може само да пружи потенцијалне исходе који зависе од услова у будућности или реалности из неког алтернативног универзума који коегзистира са нашим.

Француски свештеник и писац о паранормалним појавама, Франсоа Бруне, састао се са оцем Ернетијем пар месеци пре његове смрти, а он му је тада рекао да је Ватикан одлучио да је најбоље да уништи хроновизор. Бруне је навео да је сазнао да су уређај почетком деведесетих година уништили исти они научници који су га саставили. Не постоје никакве фотографије нити снимци овог уређаја, а и ако постоје, врло је вероватно да Ватикан никад неће дозволити да доспеју у јавност, као ни многе друге ствари које вероватно чувају од човечанства у својим сефовима.

(Wебтрибуне.рс)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ