Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

СРБИЈА И ГРЧКА ЋЕ БРАНИТИ РУСИЈУ: НЕБЕСКА ВОЈСКА ЋЕ ОБАРАТИ АВИОНЕ И РАКЕТЕ У ВЕЛИКОМ РАТУ КОЈИ СЕ СПРЕМА

Сада, када се због глобализације, Русија почиње враћати у села, постоји могућност, да ће pодити многе свете људе. Али ћу вам рећи, какав ће бити Руски Цар. Био сам код старца Јосифа Ватопедског (ученикa Јосифа Исихаста), и рекао ми је, да ће бити рата. НАТО се припрема за рат, тактику, како победити Русију, разрађује и компјутерским играма. Ми ћемо се борити против Европе, Америке, Турске, која је у близини, можда ћемо се такође и са њом борити? Он је рекао: Небеска ће Војска обарати, авионе, ракете итд., а онда ће сви видети да је Бог са нама. Шта је Православна Црква – Истинита Црква! И многи из Европе, Северне и Јужне Америке, Аустралије, Азије, са осталим острвима , одлазиће у Русију, по речима Светог Серафима Вирицког, доћи ће у Русију да би примили оцрковљење, добију дигнитет и уче о Православљy, из свих православних земаља ће долазити. Дакле, када дође до Победе, за Русију ће се борити Грчка и Србија. Мали савезници и веома слаби, али небеска војска ће нас заштитити и тада ћемо победити, и тада ће изабрати Православног Цара, са јаком вером и духом и тада ће се десити духовни процват у свим земљама, а из Русије ће поћи проповедници који ће проповедати свим народима. Ето, шта је он рекао. Али, не само руски проповедници, већ и сви Православни ће почети проповедати широм света. То ће бити последња проповед пред антихристов долазак. Онда ће наступити опет пад, јерес ће васкрснути и почеће поново искушења, и тада ће доћи антихрист. То је то, каже руски јеромонах Рафаил познати анти-екумениста и борац против глобализма. 

Драги оци, браћо и сестре, од свег срца вам благодарим. Бог вас благословио! Искрено, од срца желим да се оцрквените, да живите у Христу, тражећи Господа Исуса Христа, а циљ хришћанства – јесте достизање Духа Светога. Исус Христос нас је откупио и Он жели да се усели у наша срца. Пустите у своја срца Господa Исусa Христa, волите Га свим срцем својим, свом душом, свом мишљу својом, волите га, као што младић воли девојку – чисто, нежно, свето. Љубите Господа свим срцем, више него женy и више од деце. Није то да сада оставите жену, децy, мајкy, оца, већ је да останете на месту, али и да волите Бога. Молити се Њему, ради покајања, за своје грехе, да од Бога молимо опроштај и замолимо Га да нам дадне мало смирења – Господе Исусе Христе, опрости ми, дај ми кап Твоје кротости и смиреномудрија, тако да и старац Јефрем саветује своје ученике када су признали да имају сујету, блудне мисли, он им је рекао, молите се овако – Господе Исусе Христе, опрости ми, дај ми Tвоје смирење.

Смирење у здарвој души и скромност у здравом уму. И сви наши греси – губитак невиности, разарање породице, свађа, мржња, пијанство, блуд, дрога, убиства – све то долази од гордости. Морамо се мало понизити, самоукротитити се – jа сам најгори! Ја сам грешник највећи од свих! Ја сам прах и пепео! Ја сам прљавштина и мржњa! Знам већ дуго времена, да сам ништа. Потребно је ићи у цркву, исповедати се и причешћивати и мислим, да би требало што чешће се причешћивати. То је мој савет. Доћи ће Цар у Русију – и Руcија ће ускоро имати Цара!

(Агенција Газета)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ