Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 17, 2020)
Амерички Стејт департмент намерава да издвоји финансијску помоћ за непрофитне организације које ће помоћи „јачању веза“ између грађана Србије и Сједињених Америчких Држава, а такође олакшати улазак земље у Европску унију, наводи се у документу Стејт департмента, у које је имао увид РТ.
   |    (јул 17, 2020)
Резолуција о Сребреници, чији је предлог представљен у америчком Конгресу служи како би Бошњаци сачували улогу једине жртве грађанског рата у БиХ и истовремено, како би Американци оправдали своју улогу у том рату.
   |    (јул 10, 2020)
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган потписао је данас декрет којим Аја Софија постаје џамија након што је суд поништио одлуку власти из 1934. године којом је та грађевина постала музеј.
   |    (јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |   

РУСКИ ПОСМАТРАЧИ ИЛИ ЈОШ ЈЕДНА ИЗБОРНА ПРЕВАРА

Расписани су још једни узалудни избори без праве могућности избора. Са старим манипулативним изборним законом. Са милион и по непостојећих бирача. Са бирачким списковима по попису становништва, који је платила и извела Европска Унија!

Поново ће гласати сва српска гробља.

Са буџета новац добијају само режимске странке и нове партијице које се спремају да властима седну у крило као нове конкубине. Поново ће страначки кандидати обијати прагове сиротињи, коју су они упропастили и носити им као последњу поделу на гробљу по флашу зејтина, кутију шећера, џак брашна и велика празна обећања. Поново ће се радити лажне навијачке анкете страних агенција за пумпање јавности. Медији, сви у рукама странаца или под утицајем странака у власти понављаће као покварена плоча исту причу о „рају“ Европске уније, „реалности“ на Косову и љубави НAТО пакта!

Све организације за посматрање избора, које се од прве до последње финансирају са Запада, затрпаће нас лажима и навијачким прогнозама у корист европских слугана. Највише пара за ове „НВО“ ће доћи из СAД и ЕУ. Они за сваке изборе унапред проглашавају победнике и успешно залуђују људе већ годинама. На гласачким местима посматраче у већини комисија имају старе странке са мрежом својих грабљиваца по целој Србији. Они су утренирани годинама за лажне записнике, преправљање спискова, мунтање и угуравање вишка листића у кутије.

У Републичкој изборној комисији седе само чланови владајућих партија.РИК ће легалним прогласити чак и да зелени Марсовци изађу да гласају уместо Срба! Странке мимо закона већ крећу у изборне кампање и пре расписаних избора. Целе године режимске партије су на екранима и трују народ. У време избора обилато користе државне медије, државне лимузине и промоцију приликом традиционалног поновљеног отварања делића путева, фасада или степеништа школа, нових чесми, ћуприја и семафора баш у време избора. Када дође време предаје 10.000 потписа, зна се ко има новца да овај харач од више десетина хиљада евра исплати.
Велике странке које су вечито у власти за 6 до 8 сати „прикупе“ 10.000 потписа као у филму Матрикс- ван свих закона физике и математике. Ту је Србија изнад закона ове планете и космоса! Они који нису у власти или нису плаћена лажна опозиција, књигу за потписе са судским оверивачем не могу ни да добију –до краја избора! Одреди батинаша и савремених нацистичких СA јединица разних партија дању и ноћу круже, прелепљују се плакатима и кога треба претуку само тако.

Дијаспора не може да гласа, јер изборна места буду удаљена по 1000 километара на нивоу једне државе или се гласа само у амбасадама. Наравно, зна се да они које су мафија и политичари отерали из Србије никада неће гласати за своје крвнике! Иако на изборе излази једва око 30% од свих грађана Србије, а 70% бојкотује ове фарсе од избора, на крају са тих бедних тридесетак одсто изашлих бирача, странке направе свој парламент. Тај парламент је 100% НAТО и ЕУ окренут, и као неко добро плаћено певачко друштво пева шта год Запад наручи, а 70% па и више Србије жели савез са Русијом и драстичне промене. Зато да не причамо о било каквој „легитимности“ било којих избора без изласка 70% људи или две трећине народа Србије. Зато да не причамо о било каквој „легалности“ избора у Србији без руских посматрача.

Руски посматрачи морају да буду присутни у целој изборној кампањи све до дана гласања. Без руских посматрача све ће поново бити европско позориште лажне демократије, као и досада, када су чак унапред из Брисела честитали Николићу на „победи“. На сваких годину или две расписују се поново ванредни избори да се продужи рок трајања поквареној европској роби. Тако ће мандат од 4 године на сваких годину дана да се продужи још 4!? И докле тако? До 2025 године, када ће сломљена и презадужена Србија у оквиру територије Београдског пашалука моћи да уђе у ЕУ (која ће се надам се распасти до тада)???

Док Србија не почне цела да проси за хлеб на улици, презадужена, болесна и очајна, дотле ће трајати намештани избори, а онда ће народ по злокобном плану западни сила бити спреман и са Сотоном да склопи пакт ради хлеба и живота! Зато се бриселским слугама и евро-фанатицима толерише злоупотреба свих механизама власти, па и стални ванредни избори без оправдања, сем разлога продужетка ЕУ окупације Србије до тоталног економског краха државе и самим тим сламања отпора према НAТО базама у Србији. A НAТО базе у Србији, окренуте према Русији су крајњи и најбитнији циљ Запада. Србијо, пробуди се!

Без руских посматрача Запад ће поново да превари обедели српски народ и угура га на силу у пропалу и распалу Европску Унију и под чизму НAТО банде. Народе, не дајмо ову нашу мучену Србију! Српски Народни Фронт тражи, без могућности икаквог оправдања за одбијање, руске посматраче на свим нивоима избора од почетка избора до дана гласања. Без руских посматрача то неће бити избори, већ само подмукла и последња превара ЕУ и НAТО. Aко допустимо још једну такву превару, са манипулацијом мање од 30% изашлих партијских плаћених бирача, који ће нас сахранити у ЕУ гробници народа, сви ћемо постати робови. У тој ЕУ-америчко-НAТО прћији и колонији Четвртог немачког рајха, Србија више неће ни постојати као држава, ни ми као народ. По плану СAД и ЕУ, Србија као чланица трећег реда била би полигон за НAТО базе, извор сировина и јефтине радне снаге за Немачку и Британију, депонија ГМО хране и јефтине робе из целе ЕУ, као и нови дом за стотине хиљада исламских емиграната и Рома које ће ЕУ депортовати.

Тај план ЕУ и НAТО, уз СAД подршку Шиптарима за даља освајаљња Србије и Балкана, не сме да прође! Зато цела Србија има да подигне свој глас и да захтева руске посматраче! Aко власти одбију присуство руских посматрача, онда ће свима коначно бити јасно какав мастан конопац нам ЕУ и НAТО спремају на „изборима“. Хиљаде писама, дописа и захтева свих родољубивих организација у Србији, поред Српског Народног Фронта, треба да затрпа РИК, медије, руску амбасаду и Владу са захтевом за руске посматраче, поред плаћеничког америчког ЦЕСИДA и шпијунског ОЕБС-а.

То је најмање што морамо да урадимо! Одмах и сада, пре него што почне изборни циркус и још једна западна превара.

(Српски Народни Фронт – Бобан Гајић)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ