Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

СЈЕДИЊЕНЕ ДРЖАВЕ БИ МОГЛЕ ДА БУДУ УКЉУЧЕНЕ У ВОЈНИ УДАР У ТУРСКОЈ

Покушај војног пуча је још увек у току и исход пуча ће показати ко ће остати на власти. Сада се одлучује о даљој судбини Турске. Као што је Катехон раније упозорио, због промене геополитичког курса Турске ка Евроазији и континенту, могућ је про-амерички државни удар. Вечерас се у Турској показује како Сједињене државе преко својих мрежа утицаја на војску покушавају да преузму власт.

То је последица, пре свега, спољне политике Турске у последњих неколико година. Нормализација односа са Русијом, промена односа према ситуацији у Сирији довела је до вечерашњих догађаја. Све што се дешава пред нашим очима, је покушај да Сједињене државе задрже свог главног савезника у региону, у складу са сопственим интересима.

(Катехон)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ