Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

ИСЛАМИСТИ ПУЦАЈУ И ПАЛЕ СРПСКЕ ЗАСТАВЕ (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама појавио се језив видео-снимак, на којем су приказана двојица мушкараца док пале заставе Србије. Исламисти, иза којих је застава са арапским писмом, као и ратна застава Армије БиХ, маскирани су, те у рукама имају пушке, а у једном моменту чује се и пуцањ.

За сада није познато када је и где видео-снимак настао, али се претпоставља да је начињен у БиХ, о чему сведочи и песма која се чује у позадини. Реч је о песми под називом "Тигрови Босне", чији текст има јасну поруку. "У Босни се мирис шири, нигде лепше земље нема, буди храбра Босно моја, душман опет зулум спрема. Поручују браћа свима, не дамо те душманима, долазимо са свих страна, да згазимо твог душмана", гласи текст те песме.

Даље се у тексту наводи да је "народ миран" док га секу "душманске сабље". "Учврсти нас, мој Алаху, одани смо Ресуллаху, браћа спремна ко тигрови, Босно моја само зови, сви смо спремни на текбире, да се наша срца смире, уз езане с минарета, долазимо с краја света", стихови су те песме.

(Независне новине)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ