Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ЗЛОТВОР ОБАРА СВЕ РЕКОРДЕ: СЕДМА ТРАНСПЛАТАЦИЈА СРЦА У 101. ГОДИНИ ЖИВОТА!

Најстарији милијардер на свету, Дејвид Рокфелер, оборио је светски рекорд за највише трансплантација срца у доби од 101. Године. Најбогатији човек на планети, који тврди да су гласине о Новом светском поретку истините, ушао је у записник као неко ко је имао “више трансплантација срца него било које друго људско биће које је икада постојало,“ наводи се у извештајима. Најновија трансплантација срца ће бити његова седма.

Међунарнодно друштво за трансплантацију срца и плућа наводи да би пацијенти требали да буду 70-годишњаци или млађи да би се узели у разматрање за срчане трансплантације, а чак и тада, ови пацијенти се пажљиво одабирају на основу њиховог тренутног здравља, укључујући и БМИ (индекс телесне масе). Ова недавна трансплантација срца ће бити спроведена пошто Дејвидова претходна операција од пре пар недеља није успела.

Према донаторском програму Поклон живота, “постоји више од 122.000 људи који чекају на преко потребне органе,“ (укључујући, наравно, и срце). Нема довољно органа, а они којима је потребна трансплантација морају да прате правила која диктира листа чекања, којом управља Уједињена мрежа за размену органа (УНОС).

Посебна допуштења се понекад начине за децу, међутим према Донаторском програму, “фактори као што су приходи пацијената, статус звезде, и расна или етничка припадност не играју никакву улогу у одређивању расподеле органа.“

Заиста? Да ли нам је Међународно друштво за трансплантацију срца и плућа продавало маглу када су рекли да пацијенти треба да буду 70-годишњаци или млађи да би били разматрани за трансплатацију срца?

Да ли је свакоме дозвољено да има 7 трансплантација срца до своје 101. године? Или је вероватније да је Дејвид Рокфелер испунио своје услове за трансплантацију због свог имена и новца? Оставићемо вама да одлучите.

ОрганДонор.гов тврди да “у просеку 22 људи умре сваки дан чекајући на трансплантацију која не може да се догоди због недостатка донаторских органа,“ а то укључује и децу (ради тачности, релевантно је поменути да ће старије особе којима је потребна трансплантација срца понекад требати органе дониране такође од старијих особа, али то не мења чињеницу да деца тренутно умиру чекајући донације органа).

Они такође наводе да што је више људи којима је потребна трансплантација, број донираних органа се смањује, па ипак, 101-годишњи човек, са вишком килограма, који не може да стоји без штапа, или да хода без ходалице, скочио је на врх листе након 6 неуспелих трансплатација срца. И то, наводно, нема никакве везе са његовим славним статусом или приходима.

Управо је схватање људског живота оно што изазива забринутост; када је у питању добијање прекопотребне трансплантације, свако у друштву треба да буде једнак у свим сферама, па ипак то није оно што видимо овде.

Грађани који су млађи, здравији и који потенцијално могу имати више да понуде друштву, умиру, док богати корпоративни диктатори који су толико стари да им кожа отпада са лица, имају право да заобиђу правила која се своде на живот и смрт.

(Wебтрибуне.рс)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ