Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(апр 29, 2020)
Високи представник Европске уније Жозеп Борел је оценио да ће криза библијских размера погодити Европу и свет због епидемије корона вируса, "а земље у развоју ће изгубити све приходе, будући да је дошло до краха извоза, цене нафте и сировина, туризам је стао, исто као и дознаке економских емиграната".
   |    (апр 29, 2020)
Жеља Сједињених Држава да организују нову трку у наоружању велика је грешка и погрешна процена Пентагона и Вашингтона и сигурно ће довести до формалног и званичног настанка војног савеза између Русије и Kине.
   |    (апр 29, 2020)
Чињеница да се земљин пол помера и иде ка Русији узнемирила је многе на Западу чак и врло озбиљне научнике који у томе виде заверу Русије. Да ли сте знали да се магнетни северни пол планете Земље за две године помери за растојање између Београда и Новог Сада.
   |    (апр 22, 2020)
Амерички инвеститор и милијардер Џорџ Сорош сматра да Европска унија у циљу борбе против ковида 19 и опоравка од последице пандемије треба да предузме мере какве се обично предузимају само изузетно у кризним временима, а које подразумевају издавање и продају обвезница без рока доспећа за које није потребно отплаћивати њихову номиналну вредност.
   |    (апр 21, 2020)
Министар одбране Александар Вулин каже да су у два инцидента у мигрантским центрима, у Адашевцима и у Крњачи, војници пуцали у ваздух, како би смирили ситуацију.
   |   

ПРОКЛЕТА ЈЕ АМЕРИКА И ЗЛАТО ШТО СИЈА

И док америчка јавност и даље верује како САД у свету спроводе политику миротворца и доносиоца демократије у друштва у којима нема основних људских права, реалност је потпуно супротна, а то смо имали прилику да видимо у многим земљама света које је Америка разорила и опљачкала, како би моћници из сенке напунили сопствене џепове, завијајући у црно многе људе широм меридијана. Арапски медији објавили су фотографије на којима се виде бахати припадници америчке војске који су позирали на гомили полуга отетог злата у Ираку. 

Све док се фотографије и видео снимци нису појавили, многи су медије оптуживали да шире дезинформације и лажи с циљем да Сједињене Америчке Државе прикажу у негативном контексту.

А онда неочекивано, као гром из неба освануле су фотографије и то не једног, него многих Американаца који су били на задатку у Ираку, а који духовно мртви без и основног знања о моралу и поштењу, сликаше своје похлепне задњице на гомили отетог злата.

С обзиром да они верују искључиво у мамона, сувишно је постављати питањ да ли знају да је отето проклето. 

Приликом експлоатације ирачке нафте тамошњим властима (читај инсталираним марионетама) рекли су како ће новац од продате нафте, злата и уља бити уложен у Фонд за развој Ирака и да све што Америка чини, чини за добро ирачке државе и њеног народа. У ово могу да поверују само они који имају неку од "Ф" дијагноза. 

Агенција "Газета"

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ