Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 13, 2018)
Доналд Трамп је са нотом тријумфализма објавио да је задовољан исходом самита NATO у Бриселу, а нарочито тиме што државе чланице алијансе дубље завлаче руку у своје државне касе за њено издржавање.
   |    (јул 10, 2018)
Рукумија – Ако се решимо на духовну обнову, све потребно за живот у Србији и српским земљама ћемо имати. Ако иштемо Царство небеско, све друго ће нам се додати – рекао је Господ. И још рече – Небо и земља ће проћи, а Моје речи неће проћи.
   |    (јул 10, 2018)
Европска унија какву данас познајемо ускоро би могла да постане ствар прошлости! Америчка обавештајна агенције ЦИА Стари континент у блиској будућности види сасвим другачије – подељен на три дела – „нову“, „стару“ и „православну“ Европу, којој би припадала и Србија.
   |    (јул 07, 2018)
Руска прасовлавна црква упозорила је Цариградску патријаршју да се не игра са јединством православног света. Не само најоштрије досад, него и са паралелом-упозорењем које указује на далекосежне последице. Други јерарх у Московској патријаршији – митрополит Волоколамски Иларион – био је више него отворен и јасан, а није, наравно, ово изговорио у своје име:
   |    (јул 07, 2018)
Вашингтон је променио средства након што претња санкцијама није успела. На њихову жалост, ТHAAD није баш добар. У настојању да убеде Делхи да смањи своје одбрамбене везе са Русијом, САД су извршиле значајан притисак на Индију, усмеравајући се на план ове земље да стекне С-400 платформу ваздушне одбране дугог домета.
   |   

БУГАРИ, ГРЦИ, СЛОВЕНЦИ И ТУРЦИ ВОЛЕЛИ БИ ДА ЈЕ ЊИХОВА ЗЕМЉА У ВОЈНОМ САВЕЗУ СА РУСИЈОМ

Грађани четири државе чланице NATO више би волели да је њихова земља у војном савезу са Русијом ако би се суочила са нападом извана!

Ово је показала „глобална анкета“ коју су обавили социолози WIN/Gallup International.

Предност Русији су дали становници Бугарске, Грчке, Словеније и Турске.

Бугари и Грци су главном претњом својој земљи прогласили чланицу NATO Турску.

Америчка агенција Bloomberg овоме је додала коментар: „Турска окупација Северног Кипра 1974. године показала је да становници Грчке и Бугарске не могу рачунати на заштиту алијансе и зато се опредељују за Русију“.

Већина анкетираних желела би да на страни њихове земље буду Сједињене Државе.

Организатори анкете су оценили да људи широм света „активно реагују на промене у систему међународне безбедности“.

(Факти.орг)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО