Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(нов 11, 2018)
Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да Европа у протеклих 100 година није вратила Србима за допринос који су дали њеној слободи.
   |    (нов 11, 2018)
По заузећу Србије, Турци су многе српске цркве претворили у своје џамије, па су то хтели да учине и са дечанском манастирском црквом.
   |    (нов 03, 2018)
Транзитни Сатурн путује знаком Јарца који је кроз генетски хороскоп повезан са државом Србијом и српским народом у целини. Осим истоимене планете, у Јарцу се од 2008. године налази и планета Плутон која одсликава муслимански фактор који живи на простору Републике Србије али Балкана.
   |    (окт 27, 2018)
Посланик Виталиј Милонов позвао је министарку образовања Олгу Васиљеву да забрани обележавање паганског сатанистичког празника ноћ вештица у руским школама и да казни оне који крше забрану.
   |    (окт 27, 2018)
Чешки филмски режисер Вацлав Дворжак изјавио је да са сарадницима прикупља материјал за снимање документарног филма о страдању Срба у Сребреници у протеклом рату како би се супротставили лажима које су на сцени више од две деценије.
   |   

БУГАРИ, ГРЦИ, СЛОВЕНЦИ И ТУРЦИ ВОЛЕЛИ БИ ДА ЈЕ ЊИХОВА ЗЕМЉА У ВОЈНОМ САВЕЗУ СА РУСИЈОМ

Грађани четири државе чланице NATO више би волели да је њихова земља у војном савезу са Русијом ако би се суочила са нападом извана!

Ово је показала „глобална анкета“ коју су обавили социолози WIN/Gallup International.

Предност Русији су дали становници Бугарске, Грчке, Словеније и Турске.

Бугари и Грци су главном претњом својој земљи прогласили чланицу NATO Турску.

Америчка агенција Bloomberg овоме је додала коментар: „Турска окупација Северног Кипра 1974. године показала је да становници Грчке и Бугарске не могу рачунати на заштиту алијансе и зато се опредељују за Русију“.

Већина анкетираних желела би да на страни њихове земље буду Сједињене Државе.

Организатори анкете су оценили да људи широм света „активно реагују на промене у систему међународне безбедности“.

(Факти.орг)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО