Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

СКАНДАЛОЗНО: САРАЈЕВСКА ТВ "АЛ ЏАЗИРА БАЛКАН" У ВЕСТИМА ПРИКАЗУЈЕ МАПУ СРБИЈЕ БЕЗ КОСМЕТА!

Да у Босни и Херцеговини не живе Срби, ова земља би признала противправно одвајање Косова и Метохије од Србије, али с обзиром да Срби чине 49% територије то се није десило нити ће се икада десити. Али зато са друге стране муслиманске телевизије на све начине покушавају да оспоре територијални интегритет државе Србије приказујући у вестима мапу Србије без Космета.

На делу је непоштовање одлуке Председништва БиХ које је одлучило да у догледно време не призна лажну државу Косово. То медијима ништа не значи чим некажњено у програму емитују слику Србије без њене јужне покрајине. Па шта је то него ругање српском народу па ко вели када нисте дали званично ми ће Косово признавати на све доступне незваничне начине.

Срамно и јадно. Како је могуће да катарска ТВ станица са седиштем у Сарајеву не поштује одлуке земље у којој је отворила медијску кућу која својом пропагандом жели усадити у свест народа на простору Балкана да је Космет одвојен и да га више нема у саставу Србије. Ништа се не дешава тако случајно. Ово је све увелико скован план са циљем да се измени свест људи, а сви знамо ону чувену да хиљаду пута изговорена лаж постаје истина. Тако и истоимена муслиманска ТВ која има префикс „Балкан“ спроводи своју политику као да су заборавили да Босна није Катар који je 2011. године признао самопроглашено Косово.

Нас који смо упућени у геополитчка збивања и међудржавна савезништва не чуди много овакав сраман гест једне телевизије која се гледа на простору бивше Југославије. Довољно је само подсетити се чињенице да су Америка и Катар умрежени па ће нам све бити кристално јасно. Неки се питају па како то да БиХ не реагује на ову провокацију и понижавање суседне Србије, одговор је кратак и јасан: Ко да реагује? Бакир Изетбеговић који једва чека да се Србија поцепа на још више малих држава? Све и кад би српски члан БХпредседништва се побунио, тамо нема кворума без сагласности три члана Председништва. А каква је то кућа у којој имамо три домаћина? Никаква.

Ту се не зна ко коси, а ко воду носи. Ал Џазира није једини случај. И сарајевска Хајат ТВ је својевремено емитовала СМС број за гласање у музичком шоу програму „Звезда можеш бити ти“ у којем је раме уз раме ставила заставицу Косова са осталим земљама чланицама УН. И после се Бошњаци љуте када Додик каже да је Република Српска држава. Па ако може Косово, може и Српска. И тачка.

(Агенција Газета)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ