Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 03, 2020)
Земљиште поред Фоче је само једна од 17 локација у РС, коју би Армија БиХ, уз помоћ Уставног суда, да укњижи на своје име, са идејом да једнога дана уз Дрину, стационира и НАТО као сталну војну претњу Србији.
   |    (јул 03, 2020)
Министарство здравља је одобрило још један руски лек против вируса корона на основу фавипиравира, под трговачким називом арепливир. Први авифавир је одобрен крајем маја, а клиничка испитивања су започета тек у априлу.
   |    (јун 22, 2020)
Председник РФ указао да су бивше совјетске републике имале право да се одвоје, али да није било правила која би то регулисала. Навео је да су неке од њих унутар СССР добиле огромне традиционалне руске историјске територије, па одједном одлучиле да напусте Совјетски Савез. Да однесу са собом поклоном од руског народа који се ништа није питао…
   |    (јун 22, 2020)
Велика већина Американаца слабо зна и географију и историју. Неки чак и најкрупније и најважније ствари које нису далека прошлост.
   |    (јун 22, 2020)
Попут позног паганског Рима, Запад је кренуо путем без повратка. Руше му се симболички и културни темељи, док материјалне држи могућност стварања виртуелног новца
   |   

БИВШИ ЏИХАДИСТА УПОЗОРАВА: ИД ЈЕ САКРИЛА ЧЕТИРИ НУКЛЕАРНЕ БОМБЕ У ЕВРОПИ И САД, ПОЧИЊЕ СУКОБ ЦИВИИЗАЦИЈА!

Према речима Салеха Абдеслама, „сукоб цивилизација“ треба да започне 2016. године. Он је рекао да само у Немачкој има 18.000 терористичких ћелија које чекају на покретање невиђене катастрофе у Европи. Он је такође рекао да ће нуклеарне бомбе бити лансиране у САД, Немачкој, Француској и Русији. Његов и-мејл је првобитно објављен на немачком сајту Netzplanet, а он је тамо открио све детаље планиране нуклеарне инвазије:

„Био сам припадник Исламске државе и после сам схватио да је придруживање њима била највећа грешка коју сам икада направио. Изманипулисали су ме да урадим ствари које нисам желио.

Овај и-маил није молба за опроштај већ само желим да упозорим јавност на будуће догађаје који ће бити катастрофални уколико се ништа не учини да се они спрече. Не желим да идем у затвор због онога што сам учинио.

Ја сам Салех Абдеслам. Надам се да ће овај и-маил помоћи јавности да схвати истину. Можда ће помоћи да се спречи рат који треба да почне ове године. Ова 2016. година је година у којој почиње Трећи светски рат. ИД поседује четири нуклеарне бојеве главе типа W25 и W89. Лично сам их видео. Једна је у САД, једна у Немачкој, једна у Француској и једна је у Русији. Данас има више од 135.000 чланова ИД, од којих је 65.000 раштркано по Сирији како би заштитили скривена складишта оружја и борили се на фронтовима с циљем обезбјеђивања стратешки важних локација за кријумчарење нафте и оружја.

У Француској има 2.800 терористичких ћелија у региону око Париза.

У Енглеској има само 650 терористичких ћелија пошто је тамо много теже ући. Они се налазе у Лондону и Хероу и углавном су прерушени у студенте.

У Шведској има 1.600 терористичких ћелија.

У Немачкој има 18.700 ћелија, а њихов број се повећава из дана у дан. За Либек се планира најмање 6 напада у којима ће чланови ИД разнети све мостове у граду.

Оружје и експлозиви су прокријумчарени пре неколико месеци у разне градове. Имам и информацију о човеку из ИД који је познат под именом Шаб.

Шаб је на листи за одстрел Исламске државе. За његову главу се нуди чак 2 милиона долара. Њега су послале тајне службе САД да убија чланове ИД. Он је убио више од 400 терориста.

Шаб се појављује искључиво на местима гдје нема ваздушних напада, јер се у тим тренуцима главни стратези Исламске државе премештају на удаљене локације за које он зна унаприд. Шаб није виђен од јула 2014. године. Постоје гласине да се крије у Енглеској, Шведској или Немачкој и да покушава да идентификује терористичке ћелије у тим државама.

Овај човек је упућен у информације о бројним обавештајним агенцијама и структурама терористичке организације, те није ни чудо што је његова глава процењена на 2 милиона долара. Надам се да ћете успети да пронађете Шаба и да добијете све неопходне информације од њега пре него што га исламисти ухвате. Прилажем његову фотографију у документима које сам вам послао.

Молим се Алаху да ће он успети да спречи овај рат и да ћете сви озбиљно схватити ову моју поруку.

Јако ми је жао и знам да не могу поправити оно што сам урадио, али надам се да ипак нећемо сви постати жртве ове болесне идеологије.

Не смете потценити снагу ИД јер они више нису група већ огромна војска са бројним ресурсима, пуно новца и пуно оружја, тенкова и пројектила. Надам се да ће вам мој и-мејл бити од помоћи и да ћете га озбиљно схватити.“

(Дневни аваз)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ