Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јан 19, 2018)
Руски гасни гигант „Газпром“ добио је дозволу Турске за полагање другог цевовода Турског тока. У саопштењу објављеном у Москва овим поводом се прецизира и наглашава:
   |    (јан 19, 2018)
Пола Америке верује да Доналд Трамп није ни интелектуално дорастао да буде шеф државе. Иста половина сумња и у истинитост тврдње главног лекара Беле куће да је он „потпуно здрав“ и да ће то бити бар до краја председничког мандата.
   |    (јан 19, 2018)
Министарство иностраних послова оптужило је амбасаду Сједињених Држава у Москви да потајно даје новац опозиционим групама да би дестабилизовале политичку ситуацију у Русији. Министарство је још навело: „За разлику од амбасаде САД, која често у прикривеној форми предаје новац различитим опозиционим групама, Русија се таквим стварима не бави“.
   |    (јан 16, 2018)
Министар транспорта, бродарства и комуникација Турске - Ахмет Арслан - објавио је да ће његова земља прокопати свој Суецки канал. Прецизирао је да ће код Цариграда повезати Црно и Мраморно море и постати „алтернатива Босфору“. Навео је да ће се канал официјелно звати „Канал Истанбул“ и да ће његова градња почети већ 2018-те:
   |    (јан 14, 2018)
Република Српска има моћ да спречи улазак БиХ у НАТО, наведено је у извештају Америчког конгреса о утицају Русије широм света, у делу који се односи на БиХ.
   |   

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: ФРАНЦУСКА ЈЕ НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА

Официри француске полиције су на својој Фејсбук страници навели зашто верују да је Француска на рубу грађанског рата и оптужили медије да прикривају одређене чињенице од јавности. Они су навели да се од њих изричито тражи да скривају праву истину, нарочито чињеницу да ће грађански рат почети у Калеу где се спрема рат против Француске и против цивилизације.

Кале је пун муслиманских миграната за које официри тврде да добијају новац, 3 оброка дневно, па чак и одећу иако могу себи да приуште најновије паметне телефоне. Официри су приморани да раде дању и ноћу, и када пада киша и када пада снег. Уморни су од праћења путева и рада у грубим условима, верујући да су они само наранџасти пластични чуњеви који су постављени у прве редове као одбрана у случају потенцијалног напада.

Мигранти долазе и долазе и нико не може да их спречи. Официри свакога дана раде од јутра до мрака. Сваког дана се баци пар граната, буде мало активности на аутопутевима и баце на њих пар камења. Понекад дође до саобраћајних несрећа због блокада на путевима. Они за одбрану морају да користе гумене метке. Поред тога, стално их подсећају да је људима дозвољено да их сликају.

Мигранти су охрабрени да прелазе границу на недозвољеним местима и да сликају и снимају полицију како би испало да се полиција тирански понаша према мигрантима. Сви полицајци су у обавези да носе шлемове и заштиту, а појачање се тражи на свим могућим местима.

Поред полиције, на улицама Калеа се јављају и бесне руље мушкараца и жена који протестују и који се боре за своју територију.

Они се боре на страни полиције против миграната наоружаних ножевима и гвозденим шипкама. Када заврше с једним таласом, дужни су да оду на другу локацију и помогну својим колегама.

Кажу да објекти лете на све стране и да се само чују усклици и вриске на непознатом језику.

Понекад се уз „ЈЕ*ЕШ ПОЛИЦИЈУ“ чује и понеко „АЛАХУ АКБАР!“ и „ЖИВЕО ИСИС“.

Полицајци бацају сузавце и растерују наоружану масу. Кажу да се у њиховим очима може видети само пламен беса.

Пројектили и гранате лете и са једне и са друге стране.

Управо из горе наведених разлога француска полиција верује да ће ускоро избити грађански рат који ће бити немогуће исконтролисати.

(Wеbtribune.rs)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

Апликација Газета

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО