Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(јул 13, 2018)
Доналд Трамп је са нотом тријумфализма објавио да је задовољан исходом самита NATO у Бриселу, а нарочито тиме што државе чланице алијансе дубље завлаче руку у своје државне касе за њено издржавање.
   |    (јул 10, 2018)
Рукумија – Ако се решимо на духовну обнову, све потребно за живот у Србији и српским земљама ћемо имати. Ако иштемо Царство небеско, све друго ће нам се додати – рекао је Господ. И још рече – Небо и земља ће проћи, а Моје речи неће проћи.
   |    (јул 10, 2018)
Европска унија какву данас познајемо ускоро би могла да постане ствар прошлости! Америчка обавештајна агенције ЦИА Стари континент у блиској будућности види сасвим другачије – подељен на три дела – „нову“, „стару“ и „православну“ Европу, којој би припадала и Србија.
   |    (јул 07, 2018)
Руска прасовлавна црква упозорила је Цариградску патријаршју да се не игра са јединством православног света. Не само најоштрије досад, него и са паралелом-упозорењем које указује на далекосежне последице. Други јерарх у Московској патријаршији – митрополит Волоколамски Иларион – био је више него отворен и јасан, а није, наравно, ово изговорио у своје име:
   |    (јул 07, 2018)
Вашингтон је променио средства након што претња санкцијама није успела. На њихову жалост, ТHAAD није баш добар. У настојању да убеде Делхи да смањи своје одбрамбене везе са Русијом, САД су извршиле значајан притисак на Индију, усмеравајући се на план ове земље да стекне С-400 платформу ваздушне одбране дугог домета.
   |   

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ: ФРАНЦУСКА ЈЕ НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА

Официри француске полиције су на својој Фејсбук страници навели зашто верују да је Француска на рубу грађанског рата и оптужили медије да прикривају одређене чињенице од јавности. Они су навели да се од њих изричито тражи да скривају праву истину, нарочито чињеницу да ће грађански рат почети у Калеу где се спрема рат против Француске и против цивилизације.

Кале је пун муслиманских миграната за које официри тврде да добијају новац, 3 оброка дневно, па чак и одећу иако могу себи да приуште најновије паметне телефоне. Официри су приморани да раде дању и ноћу, и када пада киша и када пада снег. Уморни су од праћења путева и рада у грубим условима, верујући да су они само наранџасти пластични чуњеви који су постављени у прве редове као одбрана у случају потенцијалног напада.

Мигранти долазе и долазе и нико не може да их спречи. Официри свакога дана раде од јутра до мрака. Сваког дана се баци пар граната, буде мало активности на аутопутевима и баце на њих пар камења. Понекад дође до саобраћајних несрећа због блокада на путевима. Они за одбрану морају да користе гумене метке. Поред тога, стално их подсећају да је људима дозвољено да их сликају.

Мигранти су охрабрени да прелазе границу на недозвољеним местима и да сликају и снимају полицију како би испало да се полиција тирански понаша према мигрантима. Сви полицајци су у обавези да носе шлемове и заштиту, а појачање се тражи на свим могућим местима.

Поред полиције, на улицама Калеа се јављају и бесне руље мушкараца и жена који протестују и који се боре за своју територију.

Они се боре на страни полиције против миграната наоружаних ножевима и гвозденим шипкама. Када заврше с једним таласом, дужни су да оду на другу локацију и помогну својим колегама.

Кажу да објекти лете на све стране и да се само чују усклици и вриске на непознатом језику.

Понекад се уз „ЈЕ*ЕШ ПОЛИЦИЈУ“ чује и понеко „АЛАХУ АКБАР!“ и „ЖИВЕО ИСИС“.

Полицајци бацају сузавце и растерују наоружану масу. Кажу да се у њиховим очима може видети само пламен беса.

Пројектили и гранате лете и са једне и са друге стране.

Управо из горе наведених разлога француска полиција верује да ће ускоро избити грађански рат који ће бити немогуће исконтролисати.

(Wеbtribune.rs)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО