Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(нов 24, 2018)
Kада је реч о транзиту спорих планета у 2019. години, имам занимљиве информације за вас. Три планете су сада у знаку своје владавине што је веома важно за нашу цивилизацију. Транзитни Сатурн наставља своје путовање кроз знак Јарца. Уран ће од пролећа трајно да се угнезди у земљаном Бику, док ће Јупитер путовати знаком ватреног Стрелца све до почетка 02. децембра 2019. Нептун остаје у Рибама, а Плутон у Јарцу. Kада је реч о највећим светским силама, астролошка прогноза је таква да указује на још већи успон Kине, а значајан пад Америке и Европске Уније којој прети распад или трансформација у неки други и боље уређенији савез. Доминација десничарких странака у ЕУ парламенту произвешће снажне потресе у истоименој унији у којој више ништа неће бити као пре.
   |    (нов 17, 2018)
Противрелигиозни центар светске моћи напада суштинску природу човекову, разара породицу као основни темељ друштва, а онда је лако разорити и добру државу, народ и основне религије, те приграбити богатсво читавога света.
   |    (нов 11, 2018)
Председник Републике Српске Милорад Додик оценио је да Европа у протеклих 100 година није вратила Србима за допринос који су дали њеној слободи.
   |    (нов 11, 2018)
По заузећу Србије, Турци су многе српске цркве претворили у своје џамије, па су то хтели да учине и са дечанском манастирском црквом.
   |    (нов 03, 2018)
Транзитни Сатурн путује знаком Јарца који је кроз генетски хороскоп повезан са државом Србијом и српским народом у целини. Осим истоимене планете, у Јарцу се од 2008. године налази и планета Плутон која одсликава муслимански фактор који живи на простору Републике Србије али Балкана.
   |   

ЕРДОГАНОВ ПЛАН: ИСЛАМСКO ЦАРСТВО ИЛИ АРМАГЕДОН

Турска и Саудијска Арабија направиле су план како да оформе ново „вехабијско царство“ или другачије речено исламску државу, која ће бројати око милион људи у униформама и која би имала хиљаде модерних авиона и нуклеарно оружје. Овај план је дуго времена припреман од стране саудијских стручњака који су до детаља израдили целокупну стратегију деловања.

Део плана је покоравање Сирије и Ирака, као и подривање Јордана са севера и југа, а све са циљем формирања и спровођења њихових болесних планова. На удару су све Заливске државе, док се Израел и Египат још увек не предају тако лако. Барзани је већ поделио Ирак и он се придружио Турској у борби против турских Курда. Авганистан је такође „на удару“ јер се ту обучавају исламски милитанти које финансијски помаже Саудијска Арабија. За сада, Асадова Сирија је једина која стоји на путу исламском царству, те се свим силама труде да је ослабе и тако прокрче пут стварању јединствене исламске творевине, тајног Ергодановог калифата.

Претња од стварања једне терористичке државе коју би водила група лудака а који подржавају каменовање, одсецање глава, стање ропства и освајања обухватала би север Африке, Балкан па све до реке Индус у Пакистану. Ердоган је вешто изманипулисао проблем са мигрантима и довео Европску Унију пред колапс, која је препуна исламским радикалистима који само чекају позив да крену у рат. Европа је сада као кошница, која нема излаз из ове ситуације, а сведоци смо свакодневних проблема са којима се она суочава.

(Агенција Газета//Журналнео)

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО