Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мар 25, 2020)
Русија ће помоћим свим земљама којима је то потребно како би се избориле против пандемије коронавируса, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев.
   |    (мар 25, 2020)
Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов оптужио је америчке медије да објављују неистините информације о ситуацији са короном у свету.
   |    (мар 25, 2020)
Амерички председник Доналд Трамп подржао је планове Саудијске Арабије о потискивању Русије са нафтних тржиша уз помоћ повећања производње, пише „Политико“, позивајући се на неименоване изворе.
   |    (мар 25, 2020)
Пандемија вируса коронa отворила је бројна питања, а једно од њих је и колико заиста знамо о свету у којем живимо, колико се у његовом спознавању ослањамо на званичне податке, умемо ли да препознамо чињенице и да их исправно тумачимо.
   |    (мар 07, 2020)
Мигранти нису окренути према богатим арапским земљама које имају мањак становништва него искључиво према Европи. То личи на геополитички пројекат.
   |   

ЕРДОГАНОВ ПЛАН: ИСЛАМСКO ЦАРСТВО ИЛИ АРМАГЕДОН

Турска и Саудијска Арабија направиле су план како да оформе ново „вехабијско царство“ или другачије речено исламску државу, која ће бројати око милион људи у униформама и која би имала хиљаде модерних авиона и нуклеарно оружје. Овај план је дуго времена припреман од стране саудијских стручњака који су до детаља израдили целокупну стратегију деловања.

Део плана је покоравање Сирије и Ирака, као и подривање Јордана са севера и југа, а све са циљем формирања и спровођења њихових болесних планова. На удару су све Заливске државе, док се Израел и Египат још увек не предају тако лако. Барзани је већ поделио Ирак и он се придружио Турској у борби против турских Курда. Авганистан је такође „на удару“ јер се ту обучавају исламски милитанти које финансијски помаже Саудијска Арабија. За сада, Асадова Сирија је једина која стоји на путу исламском царству, те се свим силама труде да је ослабе и тако прокрче пут стварању јединствене исламске творевине, тајног Ергодановог калифата.

Претња од стварања једне терористичке државе коју би водила група лудака а који подржавају каменовање, одсецање глава, стање ропства и освајања обухватала би север Африке, Балкан па све до реке Индус у Пакистану. Ердоган је вешто изманипулисао проблем са мигрантима и довео Европску Унију пред колапс, која је препуна исламским радикалистима који само чекају позив да крену у рат. Европа је сада као кошница, која нема излаз из ове ситуације, а сведоци смо свакодневних проблема са којима се она суочава.

(Агенција Газета//Журналнео)

 

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ГАЗЕТА ПРОМО ВИДЕО