Belgrade
-2°C
Moscow
-6°C

"Не треба гледати на Запад, ми за њих никада нећемо бити добри јер смо православци! Одавно би нас истребили када би знали да неће добити по зубима."  Владимир Путин
Новости
(мај 08, 2021)
Због многих крвавих сукоба у прошлости, Западни Балкан остаје један од најнапетијих региона у Европи. Упркос релативном миру, тема могућег рата периодично се поново појављује на дневном реду и за то постоји много разлога који су засновани на етничкој и верској основи. Пре свега, ово се тиче територија попут Космета, Босне и Херцеговине и такозване Прешевске долине на југу Србије.
   |    (апр 29, 2021)
Амбасадор САД у Београду Ентони Годфри изјавио је данас да је, према његовом мишљењу, познати научник и геније Никола Тесла - Американац. Подсетимо, Тесла је до јуче за Амбасаду САД у Београду био Србин што се може видети и у рекламној кампањи "Ви сте свет", у њеној режији. 
   |    (апр 28, 2021)
Признавањем геноцида над Јерменима 1915-те у Турској Џо Бајден је ударио на Реџепа Тајипа Ердогана због куповине руских ПВО ракетних система С-400. Неки мисле да иза признања стоје исти интереси и мотиви као и 2016-те када су Американци преко незадовољних у турској армији покушали да изведу пуч против Ердогана који је једва сачувао власт и главу.
   |    (апр 28, 2021)
Бубица на реверу градоначелника Драшка Станивуковића у време разговора врха Републике Српске са Александром Вучићем је приоритетно безбедносно питање – оценио је за ТВ Хепи експерт за безбедност Џевад Галијашевић.
   |    (апр 28, 2021)
Лига историчара са тзв. Косова „Али Хадри” тражи од председника САД Џоа Бајдена да званично призна да је у периоду између 1998– 1999. Србија починила геноцид над Албанцима. Ова организација, тачније њен огранак из Дечана, послала је захтев америчком амбасадору Филипу Коснету да изврши притисак на Бајдена и призна геноцид над Албанцима, као што је у суботу признао геноцид над Јерменима, поставши тако први председник САД који је то учинио.
   |   

ХАЗАРИ (ЛАЖНИ ЖИДОВИ) - НАЈВЕЋИ СУ НЕПРИЈАТЕЉ ЧОВЕКА

Ратоборно племе које ратује против истине од Постанка света. Представљају се Јеврејима, али они то нису! Грег Фелтон, канадски писац и стручњак за питања Блиског истока, рекао је: "Оно што познајемо као 'јеврејску државу Израел у ствари је етноцентрична гарнизон-држава коју су утемељили не-Семити са декларисаним циљем да Семите цивиле лише власништва и угњетавају их".

Пре него што се говори о појмовима као што су Илуминати, слободни зидари, темплари, розенкрајцер, бабилон, Митра и разне крвне везе, ваља прво разумети историју Хазара. Ова раса урођених психопатских паганских свештеника налази се на највишим нивоима банкарства, трговине, дроге, сатанизма, педофилије, масовних убистава и злочина против човечности.

Они су већ избачени из цивилизације, још у доба Грчке. Но, као паразити они се враћају и вребају и вас и вашу децу док сте заслепљени вестима о "угљичном диоксиду" и осталим инсталираним катастрофама.

Највећа завера икад откривена је данас у историји. Ако погледате прошлост видећете своју будућност која је испланирана за вас без вашег пристанка. Ми смо само потрошни ресурс; кметови, пољопривредници, радници, проститутке, купци њихова психо конзумеризма и они нам се смеју читаво време. Да појаснимо - Јевреји владају читавим светом!

У својим рукама те моћне банкарске породице, попут Ротшилда, Рокфелера, Сороша и других налази се све, готово живот сваког човека данашњице. Да, то је тачна информација о којој се не сме говорити, као што се нигде не сме помињати како је давно откривено да светом не владају изворни жидови односно преци Аврама и његових 12 племена, већ лажни жидови, Хазари о којима је у овом тексту и реч.

Како време одмиче, коцкице се слажу. Наука је доказала и подигла своје мрачне завесе те открила змију и њене људе. Оно што данас сви називамо "Јеврејима" заправо су ученици злог субјекта којег Библија описује као "Стару змију, ђаво"!

Од раног првог века, првог миленијума Хазари источне Европе били су познати као "Змијином ђавољски људи", а сада је и сам Израел признао да су његови људи који се представљају јеврејима заправо Хазари. Оно што се намерно прећуткује је сензационално извештај које је процурило на Тајмс оф Исраел, професора Јима Валда који је из тајних државних кругова дознао за тајни план хазарских жидова који финансирају рат у Украјини како би тамо наново подигли своју другу јеврејску државу кхазар. И то је прави разлог читавог украјинског питања.

Према извештају израелски вође у Јерусалиму у Украјину шаљу војну опрему, извршавају геноцид над хришћанима како би тамо населили израелске Јевреје. О томе шути читав свет. Јевреји су преузели власт и финансије целог света са циљем опустошења земље Украјине како би тамо створили другу домовину за Јевреје, баш као што су ти исти Јевреји Хазари финансирали 2. светски рат како би створили Израел.

Њихов план процурео је из тајних кругова, а почео се формирати када је израелски вођа Нетањаху заједно са својим кабинетом прегледао све ДНА доказе који су доказали да данашњи Јевреји нису потомци Аврама већ потичу из Кхазарије која се простирала на подручју данашње Украјине. Наиме, готово сви европски Јевреји и жидови САД-а потичу из из Украјине која је бивша Кхазарија.

Хазари су у историји називани "ђавољим племеном", а идентификовани су и у библијском Откровењу 2., 9. као опака "синагога Сотоне" (Знам твоју невољу и сиромаштво - али ти си богат! - и погрде од оних који се називају Јеврејима, а нису, него су синагога Сотонина.), а додатно су идентификовани у Езекиелу 38. и 39. као порочки народ Гога из земље Магога. Бреме јасно говори како ће ово крволочно и ратоборно племе људи освојити Израел, а да ће затим покорити читави свет изазивајући рат и хаос. То се догађа управо сада, пред нашим очима.

Наиме, уздизање Кхазарије на подручју Украјине, јеврејски је тајни план, а након тога наставиће освајати док се не уздигне Нови светски поредак (поништење свих држава света) којим ће владати жидови. Још 2007. године професори с Америкам Политикал Сајенс, Јамес Петрас, Иван Меарсхеимер и Степхен Валт дошли су до закључка да је цела Америка као и њена спољна политика под доминацијом Израелског хазарског лобија. Како су они рекли, Јевреји су успели преко својих новчарских заједница окупирати читаву Америку.

Они, према речима научника, контролишу и републиканце и демократе, а Бела кућа извршава њихове наредбе. Једна од наредби је и освајање Украјине те велика сеоба Јевреја у Украјину која ће бити истребљена од хришћана геноцидом који се одвија управо сада док је јавност потпуно одмакнута од стварности уз помоћ њихових светских медија који су сви до једног под утицајем Јевреја / Хазара! Након 2. светског рата жидомасонерија влада светом кроз САД, УН, НАТО, ИВФ, ММФ, ЕУ и сродне органе. Ти органи наступају као нека светска полиција која наводно желе мир за свет док с друге стране у свету намерно формирају хаос, промовишу блудништво, хомосексуализам, педофилију и разне злочине, а све у сврху самоуништења такозваних нејевреја.

Јевреји који то нису

Наиме, објава књиге мађарског жидова Артура Коестлер 1976. под називом "Тринаесто племе" јако је уздрмала јеврејску заједницу и осталу јавност јер по Коестлеровој књизи данашњи европски жидови нису пореклом из Палестине него из Кхазарије, велике и моћне државе која се простирала између реке Волга и Дњепра и заузимала данашњи простор Украјине, Крим Грузије и Азербејђана. Шок који је изазвала Коестлер књига био је у томе што је он на један начин одузео Јеврејима право на семитско порекло.

Дакле, они нису изабрани синови Абрахама како се представљају тј. Припадници 12 Божјих племена већ су они 13. надодано племе зла. Коестлер је након објаве књиге убијен под сумњивим околностима. Наводно су се он и супруга отровали, али постоји оправдана сумња да су убијени. Упркос томе његова узбудљива књига пуна археолошких и историјских доказа отворила је млађим нараштајима нови поглед на сопствену прошлост. Иако су у јавности говорили како је то лаж јеврејски генетичар Ерма Елхка потврдио је наводе из књиге "Тринаесто племе" те је изнео тезу у којој је потврдио на узорку од 1282 особе јеврејског порекла у поређењу са нежидовима да су њихови гени најближи туркменским племенима на Кавказу . "Ово је први научни рад који доказује кхазарску хипотезу и одбацује рајанску" рекао је израелски научник Елхка.

По рајанској хипотези око 50 хиљада Јевреја из Палестине је преко Шпаније и Италије дошло у Немачку да би се затим распршили по целој Европи, наручито у Пољској и Русији. То је хипотеза у коју цео свет верује иако у демографском смислу та је теза потпуно неодржива јер је већ у 15. веку било на милионе Јевреја по различитим европским енклавама. У 20. веку било их је 8 милиона док их сада заједно са америчким и афричким Јеврејима има око 13 милиона упркос прогонима.

Сада су и израелски вође прихватили чињенице да су њихови израелски жидови заправо Хазари односно историјски туркместанска, номадско-ратничка племена вођена бјелопути војничком елитом која се у 7. веку конвертирала на кабалистички јудаизам како не би били део Византије, али ни муслимана.

Они су узели трећи пут и били су тампон зона између Византијског царства и оријента. Пропадање те велике државе почело је великим поразом од руских племена који су надирали са севера и основали московску Русију. Након навале монгола, Кхазарија постаје мистериј. Њихова држава нестаје као и њихови људи и до дана данашњег није се знало шта се с њима догодило.

Сада је откривено да су се пожидовљени кхазар заправо раселили широм источне Европе највише у Пољску, Русију, Литванију, немачку, Бугарску, Мађарску итд. И да су то заправо данашњи Јевреји. Велики мађарски песник 19. века. је узвикнуо: "ја, син Гога и Магога" алудирајући на хазарско порекло мађарских Јевреја!

Та чињеница Кхазарског порекла постаје све прихваћенија и од јеврејске моћне елите која у томе види добар посао. Како су ционисти у јеку 2. светског рата док су источни жидови доживљавали прогоне успели створити нову државу Израел, ко каже да им сад план није повратити своју кхазар (Украјину), тим више што је Украјина изразито богата земља. Према тајном јеврејском плану објављеном у "Тимес оф Исраел" циљ је управо то, оснивање друге јеврејске државе па постаје јасније за разумети тренутни политички немир у Украјини. Јевреји су покренули потрагу за својом прастаром украјинском домовином. Они имају подршку САД-а, а контролише их јеврејски дипломата, Викторија Нуланд, у Стејт департменту.

САД упозорава Владимира Путина да задржи растојање од Украјине и препусти руске историјске везе с тим народом, данашњем Израелу. Председник САД-а, Обама итако је јавно признао како је смена власти у Украјини била намештена, а смењени председник Јанукович, под притиском ЦИА-е, Мосада и Израела морао је да одступи како би на његово место дошао јеврејски милијардер Петро Порошенко. Како пише у извештају јеврејски новац и војна опрема колају Украјином док украјински хришћани (нежидови) бивају заклани и истребљени, а њихова имовина припада јеврејским олигарсима. Све остало је игроказ за несвесне масе.

(Izvor: timesofisrael.comDNA Science and the Jewish Bloodline)

(Preuzeto sa Dnevno.hr)

ПОВЕЗАНЕ ВЕСТИ

"ГАЗЕТА" ВАМ ПРЕПОРУЧУЈЕ

98187093 262121271815911 5764122891809456128 n

ОГЛАСНИ ПРОСТОР

 

ИСТАКНУТИ ПАРТНЕР АГЕНЦИЈЕ ГАЗЕТА

 

ЈА ВОЛИМ СРБИЈУ